Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jausminga „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvių fotosesija prie jūros

Prieš stodami į atkaklią kovą ant parketo LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyviai dar spėjo įsiamžinti žurnalui „Žmonės“ skirtoje vasariškoje fotosesijoje prie jūros.
 „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvių fotosesija prie Baltijos jūros
„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvių fotosesija prie Baltijos jūros / Tomo Kaunecko ir Kęstučio Žilionio (fotostudija „Ciklopas“) nuotr.

Pažvelgęs į fotosesijos kadrus nė neįtartum, kad vasaros kaitra dvelkianti iš nuotraukų, iš tiesų buvo tradicinė lietuviška ir visai nekaitri – vos keliolika laipsnių šilumos, debesys ir klaikus vėjas projekto dalyvius vertė suptis į striukes. Buvo sudėtinga atsiginti ir smalsuolių žvilgsnių: jie su malonumu spoksojo į pusnuoges žinomas merginas.

Tačiau nei reiklus fotografas, nei smalsuoliai neišmušė šokių projekto dalyvių iš pusiausvyros. Itin gerais bičiuliai jau spėję tapę „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyviai pasibaigus fotosesijai neskubėjo skirstytis namo. Išjungus kameras, vakarėlis tęsėsi iki ketvirtos valandos ryto...

Portalo Žmonės.lt skaitytojams suteikiame išskirtinę galimybę pamatyti ne tik fotosesijos nuotraukas, bet ir įamžintas jos užkulisių akimirkas. 

Fotografavo: Tomas Kauneckas ir Kęstutis Žilionis (fotostudija „Ciklopas“) 
Stilius: „KUKLA Beauty Box“
Makiažas: Kristina Šavelė ir Jolanta Gunovič
Šukuosenos: Viktorija Berkauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius