Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

JAV gyvenanti E.Young mamą J.Anusauskienę nustebino jautriu gimtadienio sveikinimu: pamatykite

Fotomenininkė Jurga Anusauskienė (51) šiemet gimtadienio proga gavo išskirtinį sveikinimą nuo dukros Evelinos Anusauskaitės-Young. Tai – vaizdo įrašas iš įvairių akimirkų kartu, kuriame Evelina dainuoja „No Angels“ dainą „That's the Reason“. „Žiūrint jį aš apsiverkiau jau per pirmas sekundes“, – neslepia Jurga.
Evelina Anusauskaitė-Young su mama Jurga Anusauskiene
Evelina Anusauskaitė-Young su mama Jurga Anusauskiene / Asmeninio albumo nuotr.

Žinoma fotomenininkė Jurga Anusauskienė balandžio 30 dieną šventė savo 51-ąjį gimtadienį. JAV gyvenanti jos dukra Evelina Anusauskaitė-Young šia proga nusprendė savo mamą nustebinti jautriu sveikinimu. Netrukus Jurga juo pasidalijo ir su savo sekėjais socialiniuose tinkluose.

„Noriu padėkoti už sveikinimų laviną praėjusio gimtadienio proga! Kai atsikėlusi 7 valandą ryto jau turėjau virš 100 asmeninių žinučių, pasijaučiau visiškai nerealiai...

Tačiau vienas iš jų yra ypatingas. Nes į jį sudėtą trisdešimties metų draugystė, meilė ir gyvenimo prasmė! Žiūrint jį aš apsiverkiau jau per pirmas sekundes.... Ir jei jis būtų įkeltas į „YouTube“, tai per šias dienas jau turėtų milijoną peržiūrų. Nors vienintelis žmogus, kuris tai žiūrėjo, buvau aš...

Evelina Young, myliu tave...“, – rašė J.Anusauskienė.

15min susisiekus su Jurga, ši teigė nesanti sentimentalus žmogus, bet dukters sveikinimas ją be galo padžiugino.

„Ten sudėtos mūsų jautriausios ir linksmiausios nuotraukos, akimirkos, tai užplūdo atsiminimai ir taip norėjosi ją apsikabinti, bet et, tas kovidas, kuris trukdo susimatyt su artimais žmonėmis... Bet vis tiek labai gera, kai jie randa būdų leisti pasijausti mylimai, svarbiai. Buvo labai labai gera“, – sakė J.Anusauskienė.

Evelina panašias staigmenas mamai kurdavo ir anksčiau. Bet, kaip teigia J.Anusauskienė, jos būdavo labai linksmos, nes dukra šalia savo kitų talentų turi ir unikalų humoro jausmą.

„Kadangi staigmenos būdavo asmeniškos, jų neviešindavau, ir ji visada sakydavo, kad kada nors padarys rimtą ir jautrų sveikinimą. Tai va, taip ir atsitiko – gavau rimtą ir jautrų sveikinimą,“ – šyptelėjo J.Anusauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius