-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV pasirodė kiaulienos kvapo kvepalai

Norite kvepėti savo mėgstamiausiu kiaulienos patiekalu? Prašome! Tuo pasirūpino viena JAV kompanijų, išleidusi bekono kvapo odekoloną ir taip prisijungdama prie vadinamosios „bekono“ manijos. Juk dabar galima įsigyti net kiaulienos skonio šokoladuką.
„Fargginay“ išleisti kvepalai „Bacon“
„Fargginay“ išleisti kvepalai „Bacon“. / „Fargginay“ nuotr.

Oficialiame „Fargginay“ kvepalų tinklalapyje pažymima, kad originalusis bekono kvepalų receptas – XX a. pradžioje gyvenusio Paryžiaus mėsininko Johno Fargginay išradimas. Teigiama, kad vyras pirmasis pastebėjo, kad sumaišyti bekono ir žolelių kvapai pakelia jo klientų ūpą.

Senojo Paryžiuje gimusio aromato paslaptis buvo prarasta, tačiau dabartinis „Fargginay“ kompanijos valdytojas Johnas Laydonas užsimojo atkurti išskirtinį kvapą. Kvepalų interneto svetainėje detaliai paaiškinama, iš kokių komponentų išgaunami „Bacon“ pavadinti kvepalai. Jų sudėtyje yra bergamoto, laimo, apelsino, greipfruto ir kitų citrusinių vaisių aliejų. Bekono aromatas, kaip nurodo kvapo kūrėjai, „yra paslėptas reikiamoje vietoje“.

Norėdami dvelkti kiaulienos kvapu, galite rinktis iš dviejų kvepalų variantų – „Bacon Gold“ arba „Bacon Classic“. Už kvepalų buteliuką „skysto bekono“ jums tektų pakloti 36 JAV dolerius (apie 86 Lt). Kaip nurodoma reklamoje, „Bacon“ – tai dievų sukurtas kvapas.

Beje, šių metų kovą per pasaulio žiniasklaida buvo nuvilinijusi žinia apie 13-metį amerikietį, kuris atrado bekono kvapo aromatines žvakes. Kaip spaudai sakė paauglys, tokiai idėjai jį pastūmėjo „mergaitiškai“ kvepėjusios seserų deginamos žvakės.

„Fargginay“ nėra pirmoji kompanija, sumaniusi savo klientus pakvepinti „mėsa“. 2008 m. greito maisto restoranų tinklas „Burger King“ buvo pristatęs ant grotelių keptos mėsos įkvėptą vyrų kūno purškiklį „The Flame by BK“. Ribotos gamybos purškikliai buvo parduodami po 4 JAV dolerius (apie 10 Lt).

VIDEO: http://www.baconcologne.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius