Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Jazzu – atvirai apie Monique karjerą ir artimą ryšį su Sauliumi Prūsaičiu

Rugsėjo mėnesį žiūrovai vėl išvys Justę Arlauskaitę-Jazzu „X faktoriaus“ teisėjos kėdėje. Nuotaikingame projekte „X faktoriaus“ vasara“ populiarioji projekto teisėja paatviravo apie tai, kaip leidžia vasarą, kuris teisėjas jai arčiausiai širdies ir ką mano apie savo auklėtinės Monikos Pundziūtės-Monique karjerą.
Mindaugas Rainys, Justė Arlauskaitė-Jazzu
Mindaugas Rainys, Justė Arlauskaitė-Jazzu / TV3 nuotr.

Niekam ne paslaptis, kad Jazzu yra viena mylimiausių projekto teisėjų, kurios žodis dalyviams yra labai svarbus. Žinoma moteris neslepia, kad labai pasiilgo visos muzikinio projekto kūrybinės komandos. Dainininkė papasakos, kad ir pasibaigus projektui mielai bendrauja su teisėjais – ypatingas ryšys ją sieja su Sauliumi Prūsaičiu: „Esame labai geri draugai. Mes labai emocionalūs žmonės, kurie kartais nemoka slėpti tam tikrų dalykų. Taip jau yra, kada žmogus tau tampa artimas, gali jam pasakyti daugiau nei kitam.“

J.Arlauskaitė-Jazzu užsimins ir apie vieną S.Prūsaičio savybę, kuri ją kartais ne tik pralinksmina, bet ir sunervina. „Jis man paskambina dvidešimt kartų per dieną ir šneka bet ką. Galiausiai nekeliu ragelio, nes, pavyzdžiui, dirbu, keliauju ar įrašinėju dainą. Tačiau jį labai myliu. Net esu tokia frazę sugalvojusi, kad kai žmogus neturi pliusų, tai myli jį už minusus“, – juokiasi atlikėja.

Paklausta, ką jau nuveikė šią vasarą, J. Arlauskaitė-Jazzu pasakos, kad jos vasara buvo žiemą. Būtent šaltuoju metų laiku atlikėja buvo išvykusi į Filipinus, kur kartu su savo mylimuoju Donatu Ivanausku plaukiojo vandenlentėmis. Egzotiškame krašte žinoma moteris praleido tris mėnesius. Tiesa, įpusėjus atostogoms vandenlenčių sporto teikiamus malonumus dainininkei teko pamiršti. Planus sujaukė patirta nugaros trauma. „Sėdėjau ant tiltelio ir gėriau šaltą arbatą“, – paklausta, ką veikė likusį laiką, kalba Jazzu.

„X faktoriuje“ dalyvaujantys bene dažniausiai nori patekti į Jazzu komandą. Daugeliui dalyvių pati svarbiausia jos nuomonė, kuri kartais ir gąsdina. Ne vienas, lipantis į projekto sceną, sako, kad labiausiai bijo išgirsti Jazzu verdiktą. „Kartais ir aš pati savęs išsigąstu, – juokiasi atlikėja. – Yra tam tikros mimikos, susikaupimas, konstruktyvus kritikos išdėstymas, emocija, kurios aš negaliu suvaldyti. Visų pirma aš turiu išlikti teisinga sau, negaliu niekam pataikauti. Mano misija „X faktoriaus“ kėdėje tokia ir yra. Aš iš karto žinau, kad nieko nebus ir turiu tą pasakyti. Aš jokiu būdu nesistengiu įžeisti“, – laidoje „X faktoriaus“ vasara“ kalba Jazzu.

VIDEO: X Faktoriaus vasara: Pokalbis su Jazzu

Atlikėja įsitikinusi – norint sužibėti projekte reikia įvairumo. Žmogus turi būti visoks: nebijoti atsiverti, dalintis, ateiti į „X faktorių“ su žinodamas, ko nori. Nepamiršta laidoje bus ir Jazzu auklėtinė Monika Pundziūtė-Monique. „Mano nuomonė apie jos karjerą yra labai gera. Viskas susiklostė labai greitai, bet ji labai to norėjo. Galbūt įsivaizdavau ją šiek tiek kitokią. Man ji buvo labai graži todėl, kad atėjo su didžiule svajone dainuoti ir begaliniu talentu. Aš savo svajonėse įsivaizdavau ją nepametusią savo pirminio naivumo, atviros širdies. Tačiau mes visi keičiamės ir jokiu būdu nesakau, kad čia yra blogai“, – sakys Jazzu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius