Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzu vilniečius pakvietė paskanauti jos mylimos muzikos

Vyninėje ir jos prieigose prie Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčios penktadienio vakarą buvo tikras susibūrimas – daugybę vilniečių čia atvijo nemokamas dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu ir klavišininko Vyčio Smolsko koncertas.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Renginio akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žmonės greta vyninės pradėjo lūkuriuoti dar prieš aštuonias vakaras, mat žadėta, kad koncertas prasidės būtent aštuntą. Dalis atėjusių pritrūko kantrybės, mat atlikėjų prireikė laukti daugiau kaip valandą. Kur kas mažiau rūpinosi sėdintys prie kavinės stalelių ir besimėgaujantys šiltu vasaros vakaru.

Pagaliau pasirodžiusi Jazzu kaip mat buvo apdovanota gėlėmis, ji pasirodymą pradėjo populiarios britų dainininkės Adele kūriniu „Make You Feel My Love“. Vėliau dainininkė tikino, kad pasirodymas vėlavo tyčia, kad visi spėtų susirinkti, o gal ir išlenkti taurelę. Kaip ir žadėjo, Jazzu pateikė platų populiarių dainų ir džiazo standartų popuri. Publika ypač šiltai sutiko žinomiausius kūrinius. Koncerte skambėjo tokios dainos kaip Adele „Someone Like You“, „Kings Of Leon“ „Someone like you“, „Moloko“ „Bring It Back“, Lykke Li, Amy Winehouse, Jessie J ir kitų atlikėjų kūryba.

„Man patinka lėtos baladės, matyt todėl ir mano pačios kūryba liūdna“, – svarstė Jazzu, stebėdamasi, kaip daug susirinko žmonių. Jos ir neįtikėtiną pirštų miklumą demonstravusio klavišininko V.Smolsko koncertas tęsėsi kol visai sutemo.

Žinomų veidų netrūko

Pasiklausyti šio pasirodymo susirinko ne tik daugybė vilniečių, muzikantų draugų, bet ir nemažai garsenybių. Drauge su Gyčiu Šapranausku muzikos klausėsi jo tėvo Vytauto Šapranausko mylimoji Ieva Stasiulevičiūtė. Prie kito stalelio linksmai krykštavo choreografas Gytis Ivanauskas, kartu su juo projekte „Šok su manimi“ dalyvavusi šokėja Justina Žemaitytė, Agnė Jagelavičiūtė, Gabrielė Martirosianaitė su vaikinu ir kiti bičiuliai. Netoliese sėdėjo ir trumpu sijonėliu pasipuošusios ir dailias kojas atidengusios A.Jagelavičiūtės mylimasis, režisierius Oskaras Koršunovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius