-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jei per Šv. Valentino dieną esate atskirai

Santykiai yra neįkainojama gyvenimo patirtis. Tačiau santykiai per atstumą, reikalauja papildomų pastangų. Nors santykiai per atstumą iš esmės nėra blogai, ypač jei nesimatome kelias dienas ar savaitę, tačiau svarbu, jog jūsų partneris žinotų, jog jūs jo nuolat ilgitės. O tai ypač svarbu per Šv. Valentino dieną, rašo squidoo.com.
Pora
Pora / Laisvalaikiodovanos.lt nuotr.

Vis dėlto gali nutikti taip, jog Valentino dienos jūs negalite švęsti kartu ir esate toli vienas nuo kito. Taigi jūs per Valentino dieną negalite vienas kitam paruošti romantiškos vakarienės žvakių šviesoje, pažiūrėti filmo ar tiesiog pasivaikščioti bei apsikabinti.

Tačiau yra keletas dalykų ką jūs šioje situacijoje galite padaryti:

– jei yra galimybė, pasižiūrėkite tą patį kino filmą, o vėliau susiskambinkite ir pasidalinkite įspūdžiais – pasijuokite, paverkite kartu ar tiesiog pakalbėkite;

– pasiimkite mobilųjį telefoną ir eikite pasivaikščioti. Jei vaikščiodami telefonu kalbėsite su partneriu, tuomet atrodys, jog jis yra šalia. Galite papasakoti, ką jūs matote ar girdite aplink, tuomet jūs tapsime savo antrosios pusės akimis bei ausimis;

– žinoma, nepamirškite šių laikų išradimo kompiuterio, kartais ir jis gali pagelbėti norint Valentino dieną padaryti ypatingesne. Pavyzdžiui, jūs naudodamiesi vaizdo kamera vakariene galite pasimėgauti žiūrėdami vienas į kitą. Nors tai nėra pats geriausias būdas atvęsti Valentino dieną, tačiau tai viena iš galimybių pažvelgti mylimam žmogui į akis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius