-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jogaila Morkūnas: „Jei tik Mikelkevičiūtė būtų išsiskyrusi...“

„Jei žinočiau, kad tu laimingai išsiskyrusi... Tu man labai patinki“, – taip netikėtai LNK laidos „Valanda su Rūta“ filmavimo metu Jogaila Morkūnas prisipažino laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šalia žinomo renginių organizatoriaus sėdinti laidos vedėja kiek sutriko: „Tu niekada to man nesakei. Ar tu man kažką siūlai?“– humoru netikėtą situaciją bandė paversti žurnalistė.

„Neįsivaizduoju gyvenimo su moterimi, kuri tik sėdi namie, tvarko namus ir laukia vyro su vakariene. Apie ką su tokia gali kalbėtis?“ – tęsė J.Morkūnas. Populiarioje LNK pokalbių laidoje buvo kalbama apie tai, kodėl garsios, finansiškai savarankiškos moterys dažnai būna vienos. Ar vyrai per silpni turėti tokią moterį? O gal tokios moterys turi didelį pasisekimą tarp priešingos lyties, todėl labai išrankios?

Diskusijoje dalyvavo dainininkai Vilius ir Violeta Tarasovai, Rasa Kaušiūtė, į studiją su buvusiu žentu atvykusi Vitalija Katunskytė, humoristas ir politikas Artūras Orlauskas, garsios dainininkės Onos Valiukevičiūtės dukra Giedrė Balutytė, teigiama pranešime spaudai.

„Daugeliui vyrų solidus moters uždarbis yra smūgis žemiau juostos. Tai apsunkina santykius“, – sakė politikas A.Orlauskas. Anot jo, todėl daug gerai uždirbančių moterų slepia savo atlyginimą nuo vyro.

Paprastai vengiantis pasakoti apie asmeninį gyvenimą laidoje J.Morkūnas atsivėrė: „Ryte šampanas, vakare – baltasis vynas“, – neslėpė žinomas vyras apie gyvenimą su viena ponia, kuri, anot jo, buvo ir veikli, ir ambicinga.

Į vedėjos klausimą, kiek visa tai tęsėsi, jis neslėpdamas atsakė: „Tiek, kiek trunka meilė. Trejus metus.”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius