-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jogaila Morkūnas per mėnesį išgeria 120 puodelių kavos

Laidų ir renginių vedėjas Jogaila Morkūnas, stilistas Mantas Petruškevičius ir modelių agentūros „Modilina“ savininkė Jolanta Sadauskienė savo ryto neįsivaizduoja be... puodelio kavos. Žymūs visuomenės veikėjai tikina, kad kava yra ne tik skanus gėrimas, bet ir puikus būdas pabusti.
Austėja Jablonskytė ir Jogaila Morkūnas
Austėja Jablonskytė ir Jogaila Morkūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš arbatos nesuprantu ir negeriu. Man ji neskani, keista. Dvigubas espreso – tai geriausia, kas ryte man gali nutikti. Man nesuprantama, kaip žmonės gali pradėti dirbti neišgėrę kavos“, – stebėjosi J.Morkūnas.

Vyras teigė, kad gydytojų perspėjimai, jog per daug kavos gali kelti pavojų sveikatai, jo negąsdina.

„Man sakė, kad ir gyventi nesveika. Be kavos negaliu pradėti dienos – man tai šventas reikalas. Kava man yra skanu“, – patikino jis.

Dažniausiai J.Morkūnas kava mėgaujasi savo namuose. „Aš turiu savo mylimą kavos aparatą, kuris gamina fantastišką kavą ir aš juo labai džiaugiuosi. Aš išgeriu per mėnesį lygiai 120 puodelių kavos“, –   teigė vidutiniškai keturis puodelius kavos kasdien išgeriantis laidų vedėjas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius

M.Petruškevičius teigė, kad jam patinka tiek kava, tiek arbata, tačiau geriau prabusti jam padeda latės kava. Stilistas sakė, kad jam labiausiai patinka kava su pienu, o rečiausiai jis renkasi espreso kavą.

„Kasdien, kai niekur nebėgu ir yra laiko, visada geriu kokybišką žalią arbatą, bet kai noriu greitai atsibusti, tada renkuosi latę. Dažniausiai latę geriu tada, kai turiu daug darbo – tada nevalgau, bet visą dieną geriu kavą“, – kalbėjo jis.

Laidos „Mados reidas“ vedėjas teigė kavą vartojantis saikingai, tačiau kartais į darbų sūkurį įsisukęs vyras net nepajunta, kaip šio gėrimo suvartoja kiek per daug.

„Jei turiu daug darbų, pavyzdžiui, organizuoju renginį, tada kartais kavos ir padauginu, tada būna ir nelabai gerai“, – prisimena M.Petruškevičius.

Jolanta Sadauskienė
Jolanta Sadauskienė

Modelių agentūros „Modilina“ savininkė J.Sadauskienė tikina, kad iš lovos tiesiog negali išlipti be didžiulio puodelio kavos. Moteris teigė, kad dažniausiai renkasi balintą kavą. „Tokia man skanesnė“, – patikino ji.

J.Sadauskienė juokais pripažino, kad už kavą greičiau ją prabudinti ryte gali tik stresas.

„Tiktai stresas. Įsijungiu iš ryto kompiuterį ir iš karto prabundu. O maloniam prabudimui renkuosi kavą“, – šypsojosi modelių agentūros savininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius