Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jolanta Uspaskich šokdama patenka į juokingas situacijas

Viena po kitos atsiskleidė visos TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ poros. Jos jau dėlioja paskutinius šokių judesius pirmajam pasirodymui, kuris įvyks kitą šeštadienį, rugpjūčio 29-ąją. Tarp įvairių pramogų pasaulio atstovų šokio batelius teks matuotis ir verslininkei Jolantai Uspaskich.
Jolanta Uspaskich
Jolanta Uspaskich / TV3 nuotr.

„Esu sulaukusi pasiūlymų dalyvauti įvairiuose televizijos projektuose, bet priimtinas man buvo tik šokių šou. Per repeticijas aš gaunu daug gerų emocijų ir teigiamos energijos. Be to, pasitaiko ir juokingų situacijų, ir kur kas dažniau nei rimtų. Ar gali būti kitaip, kai ant parketo susitinka profesionalus šokėjas ir pirmą kartą šokių batelius matanti verslininkė?“ – šypsosi „Šok su manimi“ laidoms besiruošianti Jolanta.

Žymaus verslininko ir politiko žmona prieš sutikdama dalyvauti projekte pirmiausia tarėsi su savim. Žinoma, nepamiršo ir šeimos bei profesionalaus šokėjo nuomonės.

Daugiausiai tariausi pati su savim. Ir dar su būsimu šokių partneriu Gintaru Svistunavičiumi. Jis yra ir mano treneris. Gintaro pagrindinė sąlyga buvo arba šokti gerai, arba visai nedalyvauti projekte. Iš anksto žinojau programą „minimum“, kuria turėsiu įvykdyti. Iš šeimos aplodismentų negirdėjau, priekaištų kol kas taip pat“, – sako didelės įmonės vadovė.

Jolanta, nepabijojusi rimtas pareigas kol kas iškeisti į pramogas, sako, jog išmokti šokį reikia ne tik norėti, bet ir daug pastangų įdėti.

„Man viso to tikrai nereikėjo, bet kartais įdomu ir linksma padaryti tai, ko daryti nereikėtų. Aš tai vadinu netradiciniais sprendimais. Tokių sprendimų pasitaiko tiek mano versle, tiek asmeniniame gyvenime. Ir visi jie, kad ir kaip būtų keista, pasiteisina“, – tvirtina TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvė Jolanta.

Kaip jai seksis varžytis su kitais dalyviais? Ar meilė šokiui nugalės ir ryžtas pateisins lūkesčius? Karščiausios intrigos ir įdomiausios šokių poros – jau nuo rugpjūčio 29-osios. 19 val. tiesioginis „Šok su manimi“ projektas tik per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius