Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Nainys apie Nataliją Bunkę: „Moteris, kuri žino degančių orchidėjų kvapą“

LNK žaidimų šou „Geriausi mūsų vakarai“ trečiadienio vakarą netrūks linksmybių. Vakarą pradės į sceną grįžusios grupės „YVA“ merginos, kurios atliks legendine tapusią dainą „Paukštelis“.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Dariaus Kučio nuotr.

„Mergaitės, kad jūs žinotumėt, kiek dar teks jums gyvenime praeiti, su kiek prodiuserių dar reiks permiegoti, paskui ištekėti gal du kartus. Iš viso, gal su kokiais krepšininkais reikės gyventi. Kad jūs žinotumėt, kiek dar jūsų laukia“, – patarimus grupės „YVA“ narėms dalins vakarėlio vedėjai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys.

Tiesa, vėliau „Radistai“ kiek pakeitė savo poziciją: „Jonai, man toks jausmas, kad jos visa tai jau praėjo“, – juokavo R.Mackevičius.

Tolesniame žaidime dalyvavo tik sesutės: Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova. „Moteris, kuri žino degančių orchidėjų kvapą. Moteris, kuri buvo palaidojusi ir prikėlė grupę YVA iš naujo. Natalija...“, – taip N.Bunkę bandys pristatyti J.Nainys, tačiau čia jį pertrauks pati moteris: „Kol kas dar Bunkė.“

Šis Natalijos pristatymo pabaigimas prajuokins vakaro svečius. Pristatydami K.Ivanovą, „Radistai“ pasidomės apie kivirčą tarp moterų, dėl kurio ir iširo grupė YVA. „Mes trylika metų nesipykom iki to lemtingo karto“, – pripažins dainininkė Kristina Ivanova.

Tadeuš Svorobovič nuotr./Laidos „Geriausi mūsų vakarai“ akimirka
Tadeuš Svorobovič nuotr./Laidos „Geriausi mūsų vakarai“ akimirka

„Palauk, Jonai, mes jau dešimt metų bendraujam. Reiškia, kad mums dar trys metai liko pagal jų kalendorių“, – juokėsi radistas Rolandas.

Radistų – Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus – namuose šį vakarą susirungs net šešios šalies garsenybės: dainininkė ir mokytoja Baiba Skurstenė – Serdiukė, dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė, jos sesė Kristina Ivanova, Haroldas Šklėrius iš grupės „Pikaso“, grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius ir „Muzikinės kaukės“ dalyvis Tadas Juodsnukis.

Į pergalę savo komandas ves eterio naujokai, garsenybių komandų kapitonai: Donatas iš Ukmergės ir reperė Jūra iš Vilniaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius