Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Valančiūnas slapta susituokė su sužadėtine Egle Ačaite

NBA krepšinio klubo „Toronto Raptors” žaidėjas Jonas Valančiūnas (21) nusprendė žengti lemtingą žingsnį. Sportininkas slaptoje ceremonijoje penktadienį susituokė su savo išrinktąja Egle Ačaite (25), praneša portalas Žmonės.lt. Po civilinės santuokos Eglė tapo Valančiūniene.
Jonas Valančiūnas su mylimąja Egle Ačaite
Jonas Valančiūnas su mylimąja Egle Ačaite / Facebook.com nuotr.

Portalo Žmonės.lt žiniomis Jonas ir Eglė savo gyvenimus susiejo ne Civilinės metrikacijos skyriuje, o kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“ Raseinių rajone. Jose dalyvavo poros tėvai, artimieji ir bičiuliai, kurių susirinko apie 40.

Santuokos vieta, laikas ir pats faktas buvo kruopščiai slepiami, tad dauguma vykstančių į puotą manė, kad važiuoja švęsti Eglės 25-ojo jubiliejaus.

Sportininkas savo išrinktajai pasipiršo 2013 metų liepą, po pusmečio draugystės, ir įteikė Eglei prabangų, briliantais puoštą žiedą.

Dar birželio pradžioje Žmonės.lt rašė, kad NBA žaidžiantis lietuvis apsilankė „Ridolfi“ parduotuvėje, kur rinkosi išeiginį kostiumą. Netrukus pasigirdo spėlionių, kad galbūt Jonas jau ruošiasi vestuvėms.

Jonas ir Eglė tuomet buvo ką tik atvykę į Torontą iš Lietuvos, kur trumpai atostogavo. Viešnagės gimtinėje metu krepšininkas supažindino savo šeimą su mylimąja, Seimo nario Remigijaus Ačo dukra Egle, pora pramogavo ir Vilniuje.

Vienas kitą pastebėjo draugų vakarėlyje

Kaip Jonas ir Eglė birželio pradžioje pasakojo žurnalui „Žmonės“, jiedu vienas kitą pastebėjo draugų vakarėlyje, tačiau tą kartą tuo viskas ir baigėsi, abu jaunuoliai pasinėrė į darbus. Eglė tuomet dirbo Seimo nario Vytauto Kamblevičiaus padėjėja.

Vieną dieną Jonas pakvietė Eglę draugauti feisbuke. Taip viskas ir prasidėjo. Netrukus pora pradėjo bendrauti ir telefonais, ir skaipu, kol galiausiai Eglė atskrido į Torontą.

„Turėjome lemtingą pokalbį, po kurio viskas apsivertė. „Atvažiavai čia antrą kartą, labai noriu tikėti, kad atvažiuosi ir trečią, – pasakiau. – Kas antrą savaitę eiti atostogų nepavyks – reikia apsispręsti dėl darbo.“ Ir ji apsisprendė – pasirinko mane, – interviu žurnalui „Žmonės“ birželio pradžioje pasakojo Jonas ir pridūrė: Eglė – graži, man – pati gražiausia... Bet tai nereiškia, kad ji tik sėdi ant sofos kaip porcelianinė lėlė. Su ja dalijamės gyvenimu, priimame bendrus sprendimus.“

Eglė Ačaitė
Eglė Ačaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius