Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joninių atgarsiai socialiniuose tinkluose: vainikai, laužai ir Rytis Cicinas su Jonu Valančiūnu

Gėlių vainikai, laužai, paparčio žiedo ieškojimas ir šokiai iki ryto – nepamainomi Joninių nakties atributai. Trumpiausią metų naktį išskirtinai paminėjo ir žinomi žmonės. Daugelis nepraleido progos ištrūkti į gamtą ir savaitgalį praleido smagiai. Tai įrodo ir nuotraukos socialiniuose tinkluose – kaip Jonines sutiko garsenybės?
Rasa Arlauskienė, Gabrielė Martirosianaitė, Rytis Cicinas, Jonas Valančiūnas
Rasa Arlauskienė, Gabrielė Martirosianaitė, Rytis Cicinas, Jonas Valančiūnas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Joninės

Komplimentų Joninių išvakarėse mylimajam negailėjo aktorė Ineta Stasiulytė. Feisbuke pasidalinusi nuotraukomis su Deividu Meškausku, ji rašė: „Noriu fotografuoti, grožėtis ir didžiuotis vyru, kuris nebijo prakaito, kurio rezultatas visada garantuotas, ir su kuriuo Joninių naktis, kad ir trumpa, bet labai karšta. Sveikinu visus Jonus ir Jones. Suraskite šią naktį kiekvienas savo žiedą.“

Šventiškai Rasas sutiko ir šios šventės varduvininkė, verslininkė Rasa Arlauskienė. Išskirtinei progai ji pasipuošė dizainerės Lilijos Larionovos suknele ir įspūdingu rožių ir lauko gėlių vainiku.

Drauge Jonines sutiko ir dainininkas Rytis Cicinas bei krepšinininkas Jonas Valančiūnas. Kartu įsiamžinę smagia akimirka jie pasidalino ir socialiniame tinkle.

Asmeninio albumo nuotr./Rytis Cicinas, Jonas Valančiūnas
Asmeninio albumo nuotr./Rytis Cicinas, Jonas Valančiūnas

Rugiagėlių ir ramunių vaikinu pasipuošti Joninių proga nusprendė laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva. Ji trumpiausią metuose naktį nusprendė sutikti Latvijoje, kur, kaip pati sako, Jnių šventei ruošiamasi turbūt ypatingiau nei Kalėdoms.

Su lauko gėlių puokšte įsiamžinti nusprendė ir laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė.

Joninių proga įsiamžinti asmenukėje nutarė ir grupės „Yva“ narės Natalija Bunkė, Kristina Ivanova ir Goda Alijeva.

Koncertinėmis nuotaikomis savaitgalį sutiko ir „69 danguje“. Grupės narės pasidalino vaizdo įrašu iš pasirodymo Šeduvoje.

Tuo tarpu dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė pasidalino senesne, nors ir Joninių proga daryta nuotrauka. Joje ji pozuoja su vyru Mykolu Serdiuku galvą papuošusi ąžuolo vainiku. Latvijoje gimusi atlikėja bičiulius feisbuke bičiulius pasveikino gimtąja kalba.

Joninių proga nuotrauką su tautiniu kostiumu feisbuke pasiviešino šokėja Kristina Tarasevičiūtė.

Pievų gėlių vainiku pasipuošė ir aktorė Elžbieta Latėnaitė.

Tuo tarpu socialinių tinklų žvaigždei Karolinai Meschino buvo ne itin džiugus. Naktį iš penktadienio į šeštadienį mergina susilaužė ranką, jai prireikė medikų pagalbos, merginai lūžo ranka.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Meschino
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Meschino

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius