Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejinės grožio šventės nepraleido ir garsenybės: tarp jų – Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju

Šeštadienio vakarą būrys pramogų, mados ir verslo pasaulio atstovų rinkosi į jubiliejinį renginį – pirmosios Lietuvoje makiažo studijos „Carolina make-up studio" 10-ąjį gimtadienį. Vilniuje vykusioje šventėje jų laukė ne tik gardžios vaišės, smagūs pokalbiai, gyvo garso Neringos Šiaudikytės koncertas, bet ir naujausių rudens/žiemos įvaizdžių pristatymas.
Oksana Pikul-Jasaitienė, Naglis Bierancas, Gytis Ivanauskas, Dmitrijus Jaruševičius, Gintarė Gurevičiūtė, Neringa Šiaudikytė
Oksana Pikul-Jasaitienė, Naglis Bierancas, Gytis Ivanauskas, Dmitrijus Jaruševičius, Gintarė Gurevičiūtė, Neringa Šiaudikytė / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Šia itin svarbia proga didelį ačiū tariu visam kolektyvui. Turiu tokių darbuotojų, kurie dirba nuo pat studijos įkūrimo pradžios, labai tai vertinu ir noriu jiems padėkoti, kad jie yra su manimi visais – ir gerais, ir blogais – laikais. Savo klientėms norėčiau palinkėti būti laimingoms, gražioms ir pasitikėti savimi. Na, o sau linkiu daugiau laiko skirti poilsiui ir neapsiimti tiek daug, kiek apsiimu iki šiol. Bet... to aš sau linkiu jau daug metų ir vis neišmokstu", – renginyje juokavo ir gražiais žodžiais dalinosi studijos įkūrėja Karolina Taraškevič-Bethel.

Renginyje apsilankė didžiulis būrys svečių, tarp kurių – ir žinomi pramogų, mados bei verslo pasaulio atstovai: Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju Dmitrijumi Jaruševičiumi, Gytis Ivanauskas, Naglis Bierancas, Vaida Skaisgirė, Oksana Pikul, Jolanta Sadauskienė bei kiti.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Kaip rašoma pranešime spaudai, prieš dešimtmetį Vilniuje duris atvėrusi „Carolina make-up studio" makiažo studija ir mokykla tuo metu buvo viena pirmųjų Lietuvoje. Jos įkūrėja, Lietuvoje ir JAV garsi makiažo ekspertė bei įvaizdžio dizainerė Karolina Taraškevič-Bethel, prisiminusi pačią pradžią, neslepia, kad viską sukūrė palaipsniui, o pasiekti rezultatai – sunkaus darbo vaisius.

„Niekuomet neturėjau minties turėti savo vardo studijos, tačiau prieš 10 metų, kuomet pajutau didelį individualių ir grupinių makiažo pamokų poreikį, atsirado poreikis ir patalpoms, erdvei, kurioje galėčiau patogiai mokyti kitus. Viskas prasidėjo nuo vieno veidrodžio ir vienos kėdės, tuomet, po kurio laiko, atsirado ir antra kėdė ir taip, žingsnis po žingsnio, studija augo iki to, ką galime matyti šiandien", – prisiminimais dalijasi žinoma moteris.

Viena geriausių Lietuvoje vizažo meistrių įvardijama Karolina pripažįsta, kad pasiekti tokias karjeros aukštumas nebuvo lengva, o pažintys su garsiais Lietuvos ir pasaulio dizaineriais atėjo tik per ilgą darbo patirtį.

„Man buvo šiek tiek daugiau nei 20 metų, buvau vos pabaigusi universitetą, niekas man anuomet nepadėjo. Esu kilusi iš paprastos šeimos, tėvai – ne verslininkai, neturėjau turtingo draugo, kuris investuotų ar padėtų. Neturėjau nei pažinčių, nei ryšių. Tas žinomumas neatėjo per vieną dieną, reikėjo įdėti labai daug darbo. Žinau ką reiškia, kuomet vakare krenti į lovą ir negali pajudinti nė piršto. Viską, ką turiu, pasiekiau atkaklumu ir juodu darbu", – teigia Karolina.

O kas makiažo profesionalei yra grožis? „Man graži moteris yra ta, kuri pasitiki savimi, o pasitikėjimas atsiranda tada, kai moteris jaučiasi gerai. Tad mes padedam joms tą pasitikėjimą susikurti", – teigia K.Taraškevič-Bethel.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./„Carolina make-up studio“ gimtadienio akimirka
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./„Carolina make-up studio“ gimtadienio akimirka

Makiažo studijos gimtadienio renginyje svečius džiugino smagūs pokalbiai apie grožį, naujausių rudens/žiemos įvaizdžių pristatymas, paruošti užkandžiai, mažiau saldūs, be miltų pagaminti desertai, kurie puikiai tiko elegantiškai renginio auditorijai.

Šventę vainikavo gyvo garso Neringos Šiaudikytės ir gitaristo Andriaus Murencevo koncertas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius