Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejinės „Mados infekcijos“ rengėjos Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė: „Madą reikia ne tik matyti, bet ir jausti“

„Mados infekcija“ šį pavasarį švenčia savo 15-ąjį jubiliejų. Apie jį trečiadienį vykusioje spaudos konferencijoje džiugiai pranešė mados fiestos organizatorės Renata Mikailionytė ir Sandra Straukaitė.
Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė
Sandra Straukaitė ir Renata Mikailionytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šių metų pavasario mados šventė vyks kovo 22–23 dienomis, o per šias dvi dienas mados gurmanai galės išvysti 15 kolekcijų. Sulauksime svečių iš Vokietijos, Danijos ir Rusijos.

Mados demonstruos ir lietuvių kūrėjai – S.Straukaitė, L.Dailidėniėnė, Lilija Larionova, Ieva Daugirdaitė, Diana Paukštytė, Egidijus Sidaras, Giedrius Šarkauskas, Eglė Žiemytė ir kiti. Spaudos konferencijoje buvo pristatytas ir šios mados infekcijos šūkis: „Madą reikia ne tik matyti, bet ir jausti“.

„Lengvas lietus, balta kerinija, puri samana“, – tokie žodžiai inspiravo jaunąją dizainerę E.Daugirdaitę sukurti rudens – žiemos kolekciją. Joje, kaip atskleidė mados kūrėja, dominuos įvairiaspalvės odos bei, pirmą kartą, kailiai.

Pavasarinėje mados infekcijoje pirmą kartą beveik pusė kolekcijų bus vyriškų, vienas jų pristatys E.Sidaras, L.Larionova, S.Straukaitė. „Mados injekcijos“ dalyviai „labàdienà“, kurių kolekcija bus paremta lietuvių mitologija.

Modelių, norinčių žengti ant „Mados infekcijos“ podiumo, kastingas vyks kovo 7 dieną, prekybos centre „Panorama“. Ypač kviečiami vaikinai, mat vyriškų kolekcijų šiais metais – apstu.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais, „Mados infekcijos“ podiumas ir vėl netradicinis. Šį kartą jis bus lyg Šibujos sankryža Tokijuje. Organizatoriai žada ir netradicinius modelių choreografijos sprendimus. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Spaudos konferencija
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Spaudos konferencija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius