-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jubiliejų atšventęs Aleksandras Ivanauskas-Fara džiaugiasi artimųjų staigmenomis

„Na, jaunuoli, tai ar egzistuoja gyvenimas po 60-ies?“ – draugai juokais grybšteli Aleksandrui Ivanauskui-Farai, prieš kelias dienas privačioje sodyboje įsimintinai atšventusiam neeilinį jubiliejų. „Taip, dabar jau man 30+“, – atsako „Rondo“ lyderis, vis dar maloniai prisimenantis gimtadienio staigmenas.
Aleksandro Ivanausko-Faros 60-ojo gimtadienio šventė
Aleksandro Ivanausko-Faros 60-ojo gimtadienio šventė / Ilonos Degutienės nuotr.

Prieš pusmetį Fara dar gana abejingai vertino nenumaldomai artėjantį 60-metį. Jam labiau rūpėjo lapkričio pabaigoje prasidėsiantis jubiliejinis turas per arenas „RONDO gyvai“. O štai tikroji gimtadienio data atlikėją mažiausiai jaudino. „Tą dieną turbūt koncertuosiu“, – kalbėjo Aleksandras.

Ir vis dėlto A.Ivanausko šeima ir draugai pasirūpino, kad solidus gimtadienis būtų deramai paminėtas. Kelis mėnesius Farai už nugaros vyko reikalai, susiję su jo jubiliejumi, kol galiausiai viskas buvo išpildyta taip, kad „Rondo“ lyderis negalėjo nuslėpti nuoširdaus jaudulio.

Ilonos Degutienės nuotr./Aleksandro Ivanausko-Faros 60-ojo gimtadienio šventė
Ilonos Degutienės nuotr./Aleksandro Ivanausko-Faros 60-ojo gimtadienio šventė
Ilonos Degutienės nuotr./Aleksandras Ivanauskas-Fara
Ilonos Degutienės nuotr./Aleksandras Ivanauskas-Fara

„Staigmenų buvo, ir nemažai. Susirinko visi draugai, kuriuos labai norėjau pamatyti, mano šeima... Jie man padarė tokį filmą, jame tiek mielų žmonių mane sveikino... Tiesiog pamačiau, kas yra mano draugai, – pasakojo Fara. – Žmona Rima padovanojo man dainą, kurią pati ir padainavo. O choras „Božolė“ daugiabalsiu vokalu atliko kūrinį, per kurį mes su Rima prieš 42 metus susipažinome. Negali tokių dalykų klausytis be jaudulio.“

Scenos žvaigždės jubiliejinė puota vyko privačioje sodyboje, kurioje tądien buvo tiršta šou verslo įžymybių. Faros pasveikinti atvyko grupės „Rondo“ nariai, Merūnas Vitulskis, Marius Jampolskis, Dainius Martinaitis, Vitalijus Cololo ir daugybė kitų.

Ilonos Degutienės nuotr./Aleksandro Ivanausko-Faros 60-ojo gimtadienio šventė
Ilonos Degutienės nuotr./Aleksandro Ivanausko-Faros 60-ojo gimtadienio šventė

„Atskrido ir mūsų vadybininkai iš Danijos, organizuojantys „Rondo“ koncertus Skandinavijoje. Susirinko kiti senokai nematyti bičiuliai. O kadangi tai žmonės, kurie patys nuolat dirba renginiuose, šįkart norėjome apsieiti be ypatingos programos. Tiesiog svajojome apie vakarą be jokio žiūrėjimo į laikrodį ir klausinėjimo, tai koks čia tas scenarijus. Taip ir buvo. Galiu reziumuoti, kad gimtadienio vakarėlis tikrai pavyko, o kai kurie svečiai namo grįžo be batų“, – juokiasi Fara.

60-mečio amplua kiek apšilsiantis A.Ivanauskas jau rudenį pradės švęsti savo jubiliejų su visa Lietuva ir tai vyks turo „RONDO gyvai“ koncertuose lapkričio 23 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje, gruodžio 1-ąją – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, 9 d. – Šiaulių arenoje, o gruodžio 16-ąją – Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius