Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

„Julia Janus“ kolekcijos fotosesijoje – ne tik Lavijos Šurnaitės-Kairienės improvizacijos

„Niekas ir pagalvoti negalėjo, kad rimta, mados namų „Julia Janus“ naujosios kolekcijos fotosesija virs smagiu žaidimu. Tačiau svarbiausia – rezultatas“, – sako dizainerė Julija, ir pati neatsispyrusi pagundai nusifotografuoti su savo kurtais drabužiais.
Lavija Šurnaitė-Kairienė
Lavija Šurnaitė-Kairienė / OKTO fotostudijos nuotr.
OKTO fotostudijos nuotr./Fotosesijos akimirka
OKTO fotostudijos nuotr./Dizainerė Julija

„Julia Janus“ 2012-2013 metų rudens-žiemos kolekcijos veidu tapo žurnalistė, televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė-Kairienė. Jos išvaizda, stilius atitiko moterį, kuriai Julija kūrė šiuos drabužius – šiek tiek bohemiška svajotoja, humoro nestokojanti,  tačiau žemiškus darbus puikiai atliekanti, nuolat skubanti mama. Jai turėtų patikti minkštos, laisvai krentančios linijos, natūralūs audiniai ir maloniai kūną apgaubiantys drabužiai su paslaptimi. 

Dizainerės Julijos paslaptis – spalvoti pamušalai, ryškių spalvų siūlais išsiuvinėtos anglų poeto Edwardo Learo kadaise nupieštos papūgėlės, taip pat haiku stiliaus trieiliai apie Vilnių. „Man patinka haiku, – sako Julija. – Užtat savo meilę Vilniui sudėjau į drabužius būtent tokia poezijos forma.“

Julija tikina, kad naujoje kolekcijoje yra palikta daug vietos improvizacijai. Naujos ir senos kolekcijos drabužius galima puikiausiai derinti tarpusavyje. „Kuriame kokybiškus drabužius, kuriuos būtų galima nešioti ne vieną ir ne du sezonus“, – sako dizainerė. 

Improvizacijos netrūko ir naujos kolekcijos fotosesijoje. „Merginos taip įsijautė, kad priešais objektyvą drąsiai stojo ne tik Lavija, bet ir mūsų fotografės Oksana Točickaja, Nelė Chomičiūtė, OKTO fotostudijos vadybininkė Virgita Abaravičiūtė, na, ir aš pati…” – pasakoja Julija. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius