Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Julia Janus“ kolekcijos pristatyme garsios vilnietės skaitė haiku

Antradienio vakarą į naujos galerijos atidarymą sostinės Pilies gatvėje svečius sukvietė dizainerė Julija ir jos sesuo, studijos „Aukso avis“ vadovė Monika Janulaitytė. Vienu svarbiausių vakaro akcentu tapo poezijos skaitymai. Svečiai klausėsi vilniečių sukurtų haiku, kuriuos skaitė garsios moterys, pasipuošusios dizainerės Julijos kolekcijos modeliais.
Julija Janus
Julija Janus / Viganto Ovadnevo nuotr.

„Ši mintis kilo Renatai Mikailionytei, mums kalbantis apie naujos galerijos, atspindinčios vilniečių gyvenimo būdą ir stilių, atidarymą. Pakviečiau tas, kuriomis labiausiai žaviuosi. Tai moterys – savo srities profesionalės, nuostabios pašnekovės ir tiesiog – mane įkvepiančios asmenybės“, – savo pasirinkimą komentavo drabužių linijos „Julia Janus“ dizainerė Julija.

Trumpus haiku, užrašytus ant rankų ir delnų, skaitė gydytoja-dietologė Edita Gavelienė, žurnalistė Lavija Šurnaitė-Kairienė, renginių organizatorė Renata Mikailionytė, parlamentarė Agnė Zuokienė, režisierė Giedre Žickytė ir pati Julija. Vakaro vedėju tapo dizainerės vyras, aktorius ir režisierius Stasys Baltakis. 

Naujausią drabužių linijos „Julia Janus“ pavasario-vasaros 2012 kolekciją „Vėjas“ ir „Aukso avies“ pristatomus papuošalus, tekstilės, keramikos dirbinius jaukios ir spalvingos šventės metu smalsiai apžiūrinėjo televizijos prodiuseris Laurynas Šeškus su žmona Indre Trakimaite, TV laidų vedėjas Jogaila Morkūnas su drauge Austėja Jablonskyte, dizaineris Robertas Kalinkinas ir kiti svečiai.

Galerija „Aukso avis“  įsikūrė prieš aštuonerius metus. Išaugusi ir išgražėjusi Monikos Janulaitytės vadovaujama „Aukso avis“ kartu su prieš kelerius metus dizainerės Julijos įkurtos gatavų drabužių linijos „Julia Janus“ salonu persikėlė į sostinės Pilies gatvę.

„Vilnius – tai gyvenimo būdas. Nebūtinai brangūs, tačiau stilingi papuošalai ir drabužiai, originalūs sprendimai, daug rankų darbo ir šilumos – tai vilniečių kasdienybė, kurią mes patys ne visada deramai įvertiname“, – teigė dizainerė Julija.

Viganto Ovadnevo nuotr./Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo nuotr./Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius