-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julija Vežauskaitė-Žižė ir fotografas Laurynas Žižys laukia šeimos pagausėjimo

Makiažo specialistė ir prekinio ženklo „WEAR MAD BY JULY“ kūrėja Julija Vežauskaitė-Žižė laukiasi pirmagimio, praneša Žmonės.lt.
Julija Vežauskaitė-Žižė ir Laurynas Žižys
Julija Vežauskaitė-Žižė ir Laurynas Žižys / Asmeninio albumo nuotr.

„Mūsų laimingą šeimą gandrai aplankys 08.08, net ir gimimo datą sugebėjo kol kas pasirinkti ypatingesnę (juokiasi). Per paskutinį vizitą pas gydytojus sužinojome, kad mes su vyru laukiame mergytės. Netikėtai gydytojai pasakius lytį, laimės ašarų buvo su kaupu, net negalėjome normaliai tęsti ultragarso“, – šypsojosi Žmonės.lt kalbina J.Žižė.

Laiminga būsimoji mama teigė, kad nėštumas – planuotas ir labai lauktas, mat juodu su vyru savo šeimos neįsivaizduoja be atžalų. „Žinia buvo laukta, po vestuvių iškart pradėjome planuoti šeimos pagausėjimą, nes tik vaikai atrodo mums didžiausias pasiekimas ir pergalė gyvenime. Didelė graži šeima – toks Žižių gyvenimo tikslas“, – atviravo pašnekovė.

Lauryno Žižio nuotr./Julija Vežauskaitė-Žižė
Lauryno Žižio nuotr./Julija Vežauskaitė-Žižė

Pasiteiravus, koks likimas laukia jos ne itin seniai įkurto drabužių kūrimo verslo, J.Žižė buvo nusiteikusi optimistiškai.

„Kol kas spėju derinti viską: mano veikla ir visiškai nesidubliuoja su laukimu, spėsiu dar ir mokytis universitete. Nelaikau nėštumo liga ar negalia – manau, kad tai gražiausias laikotarpis moters gyvenime, kada ji turi galimybę susivokti, koks nepaaiškinamas ir paslaptingas stebuklas vyksta jos kūne, kokie atsakingi pokyčiai laukia jos gyvenime ir šeimoje. Nuostabus metas, kai gali lepinti save be išimčių, rūpintis savo kūnu, abiejų sveikata. O kada mažoji Žižytė gims, manau ji bus tik dar didesnė visko pradžia tiek mūsų su vyru gyvenimuose, tiek mano kūrybiniame versle. Ji jau dabar yra mūsų Mūza ir įkvėpėja siekiant dar didesnių tikslų“, – šypsojosi J.Žižė.

Žmonės.lt primena, kad J.Vežauskaitė-Žižė ir fotografas bei menininkas Laurynas Žižys susituokė praėjusių metų liepą Vilniaus Šv. Kryžiaus bažnyčioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius