Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julijai Ritčik gimė trečias sūnus

Penktadienio vakarą Vilniaus gimdymo namuose gimė dainininkės Julijos Ritčik (40 m.) ir grupės „4fun“ nario ir vadybininko Laimono Staniulionio sūnus, kuriam sutuoktiniai nusprendė duoti Tomo vardą. Apie šeimos pagausėjimą L.Staniulionis pranešė socialiniame tinklalapyje „Facebook“.
Julija Ritčik ir Laimonas Staniulis
Julija Ritčik ir Laimonas Staniulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Labai norėjo pasižiūrėti, kaip sužais Lietuva su Turkija“, – juokavo gausybės sveikinimų sulaukęs tėvelis.

Į pasaulį antrasis poros vaikas (iš pirmos santuokos Julija turi devyniolikos metų sūnų Ivaną) pasibeldė apie 20.35 val. Berniukas svėrė 4.130 kg ir buvo 54 cm ūgio.

Laimonas, šeštadienio rytą kartu su vyresnėliu, dvylikamečiu sūnumi Aivaru lankydamas žmoną ir naujagimį Tomą, portalui 15min.lt teigė pats dalyvavęs gimdyme. Vyras patikino, kad jo žmona ir sūnus jaučiasi gerai.

L.Staniulionis tvirtino esantis labai laimingas ir puikiai besijaučiantis vyriškoje kompanijoje.

„Mes jau pakankamai anksti atlikome tyrimus ir žinojome, kad gims berniukas, taigi dėl to staigmenos nebuvo“, – teigė džiugiai sūnaus gimimą sutikęs vyras.

Liepos mėnesį interviu portalui 15min.lt J.Ritčik teigė, kad trečiasis kūdikio laukimas yra samoningai subrandintas ir ramiausias.

„Šis kartas tikriausiai pats ramiausias, nes sprendimas turėti dar vieną vaiką buvo sąmoningai subrandintas. Tiek pirmą, tiek antrą kartą viskas įvyko spontaniškai – kaip bus, taip gerai, o šįkart mes su vyru abu sutarėme ir labai smagu, kad viskas taip pavyko ir gražiai klojasi.“

Moteris tvirtino norinti metus pailsėti nuo darbų, tačiau ir paskendusi motiniškuose rūpesčiuose neketinanti apleisti kūrybos.

„Kadangi jau yra gyvenimiškos patirties, nieko neplanuojam konkrečiai – viskas priklausys nuo to, kaip viskas bus. Jau išėjau motinystės atostogų, važiuosim pailsėti į pajūrį. Žinoma, bus kažkokia kūrybinė pauzė, bet kokio ilgumo, priklausys nuo vaiko charakterio ir savijautos, – tikino J.Ritčik. – Manau, kad viskas turi ateiti natūraliai – jei bus poreikis eiti į sceną ir turėsiu galimybių, lipsiu ant jos. Kita vertus, žinodama savo būdą, negaliu sakyti, kad ateinančius trejus metus užsidarysiu namuose. Aš tiesiog neištversiu. Kol kas planuoju metus nedirbti savo kitų darbų – dėstytojavimo ir mokytojavimo. O dėl muzikos – atvirkščiai – tikiuosi, kad šis gyvenimo pasikeitimas atneš įkvėpimo ir noro kurti toliau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius