-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edvardo Žičkaus 35-mečio šventė spindėjo juoda prabanga: garsūs svečiai ir ypatingos staigmenos

Televizijos laidų vedėjas, prodiuseris ir žurnalistas Edvardas Žičkus savo gimtadienių nemėgo – nei juos švęsdavo, nei kažkaip kitaip ypatingai paminėdavo. Tačiau sulaukęs 30-ties suprato norintis surengti ypatingą fiestą ir tai kasmet daro jau penkerius metus.
Vakaro akimirka
Vakaro akimirka / Karolio Bingelio nuotr.

Spalio 21-oji – jo asmeniniai Naujieji, gimtadienis, kurio Edvardas nebepraleidžia. Ne išimtis ir šie metai – šeštadienį sulaukęs 35-erių jis simbolinį jubiliejų paminėjo su trenksmu.

65 svečiai, kurių dalis atvyko ir iš užsienio, specialiai šiam vakarui ruoštas šefo meniu, apgalvota muzikinė programa – tai tik dalis juoda spalva pažymėtos šventės detalių. Kodėl juoda? „Nes tokia šiemet mano nuotaika. Mėgstu juodą spalvą, o ir šiaip juk tai amžina klasika“, – šypsosi Edvardas.

Karolio Bingelio nuotr./Vakaro akimirka
Karolio Bingelio nuotr./Vakaro akimirka

Pasak jo, spalvą 35-ojo gimtadienio vakarėliui vos pradėjus jį organizuoti padiktavo daugybė įvairių detalių: tiek pati erdvė, tiek gimtadieniui specialiai siūtas juodas kostiumas, tiek pasirinkto „Taittinger“ šampano pakuotės.

„Litexpo“ parodų centre esančiame restorane „Ovantis“ šventę nusprendęs rengti Edvardas apie pasirinktą vietą svečiams pasakė likus vos porai dienų iki gimtadienio. Iki tol visas šventės detales jis kruopščiai slėpė – laidų vedėjas bičiuliams norėjo padaryti siurprizą.

Viena, ką jie žinojo – tikslią datą ir tai, kad jubiliejiniam vakarui teks spintoje paieškoti puošnių kokteilinių drabužių, kuriuose dominuotų juoda spalva, toks buvo aprangos kodas.

Karolio Bingelio nuotr./Edvardas Žičkus su mama Elvyra
Karolio Bingelio nuotr./Edvardas Žičkus su mama Elvyra

Kad juodas vakarėlis atrodytų stilingai, šventiškai ir prabangiai, rūpinosi Mantas Petruškevičius, jis sukūrė ypatingą šventės aplinką. Čia juoda spalva nudažė ir staltieses, ir kilimą.

Svečius Edvardas pasitiko su prancūzišku šampanu, nes, kaip pats sako, jei jau burbuliukai, tai tik tikri. Didelį dėmesį jis skyrė valgiaraščiui – šventėje dalyvavę jo bičiuliai ragavo ir elnienos karpačo, ir rožinio tuno kepsnių, ir triušienos, baravykų, lašišos tartarų, belgiško šokolado desertų.

Susirinkusiems jis dovanojo ir gyvos muzikos vakarą – gimtadienyje koncertavo dainininkė Rasa Kaušiūtė ir pianistas Daumantas Slipkus, kurių programoje skambėjo ir džiazas, ir Rihannos hitai.

Karolio Bingelio nuotr./Edvardas Žičkus ir dainininkė Rasa Kaušiūtė
Karolio Bingelio nuotr./Edvardas Žičkus ir dainininkė Rasa Kaušiūtė

Svečiams Edvardas parodė ir gimtadienio proga susuktą juodai baltą filmuką parodydamas savo archyvines, juodai baltas vaikystės nuotraukas.

„Tos juodos išties nemažai, tačiau taip šiemet norėjau. Anksčiau visokių tų gimtadienių buvo – ir prancūzišką stilių parinkęs buvau, tuomet viskas buvo balta, ir įvairių pastelinių spalvų. Apskritai, nuo mano 30-mečio draugai jau žino – kaskart jų laukia kažkas naujo“, – 15min pasakojo Edvardas.

Nustebinti jį moka ir bičiuliai – šie jam niekuomet nešykšti malonių siurprizų: šie ir jo mėgstamo ansamblio „Niko“ koncertą buvo užsakę, ir gimtadienio dieną teko vykti į Paryžių, kur jo laukė interviu su grupe „Depeche Mode“.

Dalis Edvardo artimųjų gyvena ne Lietuvoje, jie, kaip pats sako, išsibarstę po visą pasaulį. Todėl šeštadienį jis sulaukė svečių ir iš Ispanijos, Prancūzijos, ir iš Didžiosios Britanijos, JAV.

„Tai šventė, skirta mano šeimai, artimiesiems, draugams, net mano kalbintiems herojams. O kompanija čia labai skirtinga: nuo kunigo iki verslininko, nuo komisaro iki dainininkės“, – sakė Edvardas.

Karolio Bingelio nuotr./Marius Gelažnikas
Karolio Bingelio nuotr./Marius Gelažnikas

Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti ir ne vieną žinomą žmogų, pasveikinti Edvardo atvyko ir garsūs pramogų, verslo pasaulio veidai.

„Man brangūs žmonės labai išsibarstę po visą pasaulį, todėl gimtadienis – puiki proga visus juos surinkti bendram susitikimui. Nors, jei atvirai – per metus suorganizuoju keliolika didelių renginių, tačiau supratau, kad sau pačiam įtikti gerokai sunkiau nei kitiems. O aš – dar ir labai preciziškas!“ – pasakojo Edvardas.

Pastarieji metai jam buvo kupini veiksmo, įspūdžių, jie atnešė ir nemažai pokyčių. Kaip pats sako, metus pradėjęs automobilio keitimu, vėliau kone visose gyvenimo srityse šį bei tą apvertė aukštyn kojomis.

„Daug šiais metais mano gyvenime pasikeitimų buvo. Daugelis jų – gana asmeniški, tačiau kaip ten bebūtų, supratau, kad reikia nebijoti priimti svarbių sprendimų, nebijoti avantiūrų. Man tai buvo atradimų metai“, – kalbėjo Edvardas.

Karolio Bingelio nuotr./Teisininkas Liudas Basiulis, Edvardas Žičkus ir TV laidos „Svarbios detalės“ vedėja Živilė Kropaitė
Karolio Bingelio nuotr./Teisininkas Liudas Basiulis, Edvardas Žičkus ir TV laidos „Svarbios detalės“ vedėja Živilė Kropaitė

Pasak laidų vedėjo, gražiausias gyvenime laikas – kaip ir neretai sakoma – prasidėjo sulaukus 30 metų. „Šis laikas dabar – pats gražiausias ir sėkmingiausias. Toks laikas, kai jau turi pakankamai daug patirties, esi daug dalykų išgryninęs, kai turi aiškią vertybių skalę. Nors kartais pažiūriu į save veidrodyje ir galvoju – na, Edvardai, gal jau laikas nebenešioti sportbačių ir kuprinės, juk tu jau ketvirtoj dešimty. Tačiau tuo pat metu galvoju – kodėl turėčiau daryti taip, kaip galbūt reiktų, ne taip, kad kaip noriu“, – sakė pašnekovas.

Karolio Bingelio nuotr./Teisininkas Marius Gurskas ir daininkė Ingrida Kazlauskaitė
Karolio Bingelio nuotr./Teisininkas Marius Gurskas ir daininkė Ingrida Kazlauskaitė
Karolio Bingelio nuotr./Edvardas Žičkus ir TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė
Karolio Bingelio nuotr./Edvardas Žičkus ir TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė

Edvardas tikina, kad jo sėkmės paslaptis – mokėjimas džiaugtis gyvenimu, mokėjimas pastebėti gražius, kad ir mažus, dalykus. Neva tik tuomet jis pats įsikrauna pozityvumo, kurį vėliau spinduliuoja kitiems.

O ko jis pats palinkėtų sau gimtadienio proga? Edvardas net nesvarsto: „Ramybės, daugiau laiko sau ir pagaliau iš trečio karto atsidurti Australijoje – pirmi du kartai buvo nesėkmingi.“ O keliauja jis išties daug – iki metų pabaigos jis sako per 2017-uosius bus suskaičiavęs apie 80 skrydžių.

„Tai yra nemažai. Net gal šiek tiek perdegiau. Todėl linkiu sau turėti daugiau laisvo laiko, o tuomet jau sugrįžti prie tokių paprastų dalykų, kaip apsilankymas pas sporto trenerį, jogos pamokos, daugiau dėmesio sveikai mitybai“, – kalbėjo Edvardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius