-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juosmens korekcijos operaciją pasidaręs R.Kalinkinas: „Tai yra mano kūnas, darau su juo, ką noriu“

Antradienio vakarą vienas žinomiausių Lietuvos dizainerių Robertas Kalinkinas ryžosi drąsiam žingsniui – juosmens korekcijai. Žiniomis apie procedūrą vyras pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje, kurioje nuosekliai demonstravo, kas ketinama daryti. 15min susisiekė su dizaineriu, kuris sutiko papasakoti, kodėl nusprendė pasidaryti šią operaciją.
Robertas Kalinkinas
Robertas Kalinkinas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Žinomas dizaineris iš klinikos išleistas jau trečiadienio ryte, ir tą pačią dieną kalbėdamas su 15min atskleidė, kad nedelsdamas kibo į darbus ir po operacijos jautėsi puikiai.

„Antradienį, ketvirtą valandą vakare mane pradėjo operuoti, pusė šešių jau buvau palatoje, o šeštą valandą atsikėliau iš narkozės ir jau dirbau su savo instagramu. Kitos dienos rytą mane išrašė ir iškart važiavau dirbti. Aišku, jaučiu nepatogumą judėdamas, nes tvarsčiai uždėti, bet vaikščioti reikia, judėjimas yra gyvybė. Tuo labiau kad darbai nestovi, pas mus jų pilna ir reikia daryti“, – pasakoja Robertas Kalinkinas.

Asmeninio albumo nuotr./Robertas Kalinkinas
Asmeninio albumo nuotr./Robertas Kalinkinas

Pasiteiravus, kodėl nusprendė ryžtis juosmens korekcijai, jis neslepia, kad turėjo nepageidaujamą riebalų sankaupą ir galvojo, ką galėtų su tuo padaryti. Kadangi dizaineris jau prieš tai buvo numetęs apie 10 kilogramų, subalansavęs mitybą, jis pradėjo svarstyti, kaip koreguoti problemines vietas.

„O ten liko labai nedaug, tad tą dalį man pašalino. Nepavyko bėgioti ir sportuoti ir galiausiai nusprendžiau operuoti. Kai turi vaikų, darbus, tai mažiausiai, ką nori daryti, tai naktimis eiti į sporto salę deginti kilogramų nuo pilvo. Aš žymiai geriau jausiuosi, uždirbsiu daugiau pinigų ir būsiu naudingesnis ir šeimoje, ir visur kitur, jei pasirinksiu operaciją“, – tikina R.Kalinkinas.

Prieš operaciją dizaineris turėjo ir didelį palaikymo būrį – tai šeimos nariai ir artimas ratas, kurie jį puikiai suprato ir žinojo, kaip procedūra yra daroma. Netgi iš internautų Robertas sulaukė gausių palaikančių žinučių, o į neigiamus komentarus nusprendė nekreipti dėmesio.

Organizatorių nuotr./Robertas Kalinkinas
Organizatorių nuotr./Robertas Kalinkinas

„Apie 90 procentų žinučių buvo mane palaikančios, bet jeigu yra tokių, kurie man sako eit sportuot ar mažiau ėst, tai aš jiems patiems patarčiau, kad eitų sportuot ir mažiau ėstų. Visiškai nereaguoju į šiuos komentarus, man nei šalta, nei šilta. Tai yra mano kūnas ir darau su juo, ką noriu“, – 15min tvirtai teigė R.Kalinkinas.

Beje, dizaineris sako, kad procedūra kainuoja nuo 1400 eurų, tačiau ir pabrėžia, kad suma priklauso nuo kiekvieno atvejo individualiai.

„Mano atveju riebalų šalinimas yra viso labo nedidelis, juosmens srityje buvo padaryti tik trys dūriai, kiekvienas iš jų ne didesnis nei pieštuko įdūrimas. Panašių operacijų metu galima pašalinti iki 7 procentų kūno masės, mano atveju ištraukė 1 litrą. Čia labai reliatyvi informacija dėl sumos, kiekvienam bus labai skirtingai, nes tai priklauso nuo kūno masės, riebalų sankaupos ir jūsų kmi“, – procedūros subtilybes paaiškina dizaineris.

Robertas įsitikinęs, kad riebalai nieko gero neduoda, o tik dar labiau kenkia gyvenimo kokybei. Tad tiems, kas neturi drąsos priimti pokyčių, jis pataria nueiti į konsultaciją su profesionaliu mediku, kaip padarė ir pats.

„Specialistai pasakys, ar procedūra yra iš viso tinkama. O tiems, kuriems ji tinkama ir kurie kankinasi, kaip aš kankinausi, tai tikrai patariu tuo pasinaudoti. Tai nebrangu, labai greita. Procedūra trunka apie valandą, o reabilitacinis laikotarpis apie tris mėnesius. Juk viskas šiais laikais yra greita ir prieinama“, – akcentuoja R.Kalinkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius