Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius savaitgalį nepraleido progos pasidžiaugti muzika Karklės festivalyje

Ko gero, vienu netikėčiausių festivalio „Karklė Live Music Beach“ svečių tapo kostiumų dailininkas Juozas Statkevičius. Užkulisiuose po grupės „Sel“ koncerto sutiktas garsus dizaineris tikino, kad jam labai patinka Karklės festivalio nuotaika ir garsių atlikėjų pasirodymai.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Tomo Lukšio/BFL nuotr.

„Buvau atvykęs į Karklę ir pernai, tik tada buvo prastas oras. Šiemet čia dainavo daug pažįstamų – ir Andrius Mamontovas, ir Selas. Man čia labai smagu“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo Juozas. Jis tikino renginyje nedirbantis, tik draugiškai padedantis kai kuriems atlikėjams gražiai atrodyti. „Egidijus mane pakvietė, pašukavau Eleonorą, bet buvau ir Mamontovo koncerte. Smagu, kad vyksta tokie festivaliai, labai patiko senesni „Foje“ kūriniai, prisiminiau senus laikus. Taip išpuola, kad vis atsiranda laiko užsukti į Karklę. Šiemet daug savaitgalių leidau Palangoje, o ji juk čia pat“, – pasakojo J.Statkevičius.

Artimiausiu metu kostiumų dailininkas teigė keliausiantis į Maskvą, kur drauge su Anželika Cholina, ruošis spektaklio „Karmen“ premjerai. Taip pat J.Statkevičius aktyviai ruošiasi lapkričio pradžioje vyksiančiam grandioziniam naujosios jo kolekcijos pristatymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius