Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius susitiko su Danijos kronprincese Mary: perdavė ir dovaną

Ketvirtadienio vakarą į iškilmingą renginį, skirtą Danijos kronprincesės Mary viešnagei Lietuvoje, buvo pakviestas ir garsus Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Tuo, kad moteris ne kartą puošėsi jo kurtais drabužiais, besididžiuojantis vyras garbingai viešniai perdavė dovaną bei negailėjo komplimentų: „Kaip visada žavinga!“
Juozas Statkevičius ir Danijos princesė Mary
Juozas Statkevičius ir Danijos kronprincesė Mary / Eriko Ovčarenko ir Irmanto Gelūno nuotr.

Po susitikimo su Danijos kronprincese Juozas Statkevičius sutiko pasidalyti įspūdžiais ir su 15min. Ir nors šį kartą asmeniškai pabendrauti su ja dizaineris neturėjo progos, kronprincesei Mary perdavė dovaną – savo knygą „Juozas Statkevičius 1988/2018“.

„Mano knygoje yra net dešimt jos fotografijų. Kadangi gavau patvirtinimą, kad ji jau įteikta, turėčiau po kurio laiko gauti padėką, nes įprastai princesė ją atsiunčia. Tiesa, ji turi jau tris mano knygas!“, – džiaugėsi garsus dizaineris.

Juozas pasakojo, kad po renginio ketvirtadienio vakarą vyko ir koncertas. Vyras neslepia, kad labai apsidžiaugė gavęs kvietimą – išgyveno pačias geriausias emocijas.

„Garbinga, karūnuota princesė, kaip visada žavinga, – gyrė J.Statkevičius. – Ir pirmoji Lietuvos dama – viskas pagal protokolą! Nei pridėti, nei atimti.“

Anksčiau Juozas yra ne kartą puošęs kronprincesę Mary. Šįkart vertinti jos įvaizdžio nepanoro, nes, kaip pats teigia, yra dizaineris, o ne vertintojas. Vis dėlto pripažino, kad ji atrodė puikiai.

„Elegantiška protokolo apranga, kaip ir dera tokio lygio asmenybėms“, – 15min komentavo jis.

Mintimis apie susitikimą J.Statkevičius pasidalijo ir savo instagramo paskyroje. Po nuotrauka rašė, kad didžiuojasi, jog kronprincesė yra jo klientė.

Vėliau Juozas pasidalijo ir paties renginio akimirkomis. Pirmiausiai – savo žavinga fotografija:

Tada – ir pačios kronprincesės, stovinčios už tribūnos:

2010-aisiais kronprincesė Mary buvo paskelbta vienu madingiausių pasaulio žmonių, kai jos vardas atsidūrė „Vanity Fair“ tarptautiniame geriausiai apsirengusių žmonių sąraše.

Getty Pictures nuotr./Danijos princesė Mary ir jos vyras Danijos sosto įpėdinis Frederikas
Getty Pictures nuotr./Danijos princesė Mary ir jos vyras Danijos sosto įpėdinis Frederikas

Juozo Statkevičiaus kurtą švelniai rožinę suknelę moteris pirmą kartą vilkėjo 2008-aisiais per savo vyro princo Frederiko 40-mečio jubiliejų, o antrąjį kartą ją apsivilko po trejų metų – dalyvaudama Nyderlandų princesės Maximos 40-mečio jubiliejuje.

Hanne Juul/Billed Bladet nuotr./Danijos princesė Mary per savo vyro 40-mečio šventę
Hanne Juul/Billed Bladet nuotr./Danijos princesė Mary per savo vyro 40-mečio šventę

15min primena, kad Australijoje gimusi ir augusi Mary Elizabeth Donaldson Danijos kronprincese Mary tapo 2004-aisiais, kai ištekėjo už Danijos princo Frederiko. Nuo tada ji nuolat dirba, siekdama užmegzti santykius su įvairiomis organizacijomis, gilintis į jų problemas, misijas, programas, susipažinti su personalu.

Kronprincesės Mary globojamos sritys apima kultūrą, mados industriją, humanitarinę pagalbą, paramą moksliniams tyrimams ir mokslui, socialinę ir sveikatos apsaugą bei sportą.

Danijos kronprincesė aktyviai globoja trečią daugiausia uždirbančių Danijos eksporto pramonės šakų – mados industriją, yra vieno svarbiausių pasaulyje tvarios mados renginių – Kopenhagos mados (industrijos) viršūnių susitikimo – globėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius