Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozo Statkevičiaus įvaizdis „Kino pavasario“ uždaryme: ūsiukai ir Michealo Jacksono kelnės

Ketvirtadienio vakarą nacionalinėje filharmonijoje Vilniuje vyko 19-ojo tarptautinio festivalio „Kino pavasaris“ uždarymo ceremonija. Jos nepraleido ir dizaineris Juozas Statkevičius, į šventę atvykęs drauge su režisiere Dalia Ibelhauptaite. Filharmonijos koridoriuose J.Statkevičius pademonstravo savo naują įvaizdį – pakeistą šukuoseną ir ūsiukus.
Dalia Ibelhauptaitė, Juozas Statkevičius ir Vida Ramaškienė
Dalia Ibelhauptaitė, Vida Ramaškienė, Juozas Statkevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apie festivalio „Kino pavasaris“ uždarymo ceremoniją plačiau skaitykite ir festivalio nugalėtojus sužinokite čia.

Dizaineris Juozas Statkevičius į uždarymo ceremoniją atvyko pakeitęs įvaizdį – plaukai sušukuoti atgal retro stiliumi ir paslėpti po kepure, veidą puošė ūsiukai. Svečius jis nustebino ir pasirinktais drabužiais: vilkėjo juodas trumpas kelnes, vos siekusias dizainerio kulkšnis, kareiviško stiliaus megztuką ir odinį švarką.

Nuogas kojas dizaineris pridengė baltomis kojinėmis – jų ir trumpų juodų kelnių derinys priminė dainininko Michaelo Jacksono stilių. Dizaineris avėjo, žinoma, sportbačius: juk šį sezoną tai – paskutinis mados klyksmas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Festivalio uždarymo ceremonija
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Festivalio uždarymo ceremonija

Bendraudamas su Žmonės.lt J.Statkevičius atskleidė, kad nors ir yra festivalio „Kino pavasaris“ gerbėjas, šįmet spėjo pažiūrėti vos tris filmus – vis per tą darbų gausybę atsipalaiduoti ir kinu pasimėgauti nesuspėjo. „Visąlaik dirbau... Tačiau kadangi festivalio programa – tokia plati, manau, ją reikia suprasti kaip gaires – atsirinkti, kas patinka. Galų gale, tikrai yra tokių, kurie išvis nieko nepažiūrėjo, tad nieko čia baisaus“, – save guodė dizaineris.

Paklaustas, ko palinkėtų jau kitąmet 20-metį švenčiančiam „Kino pavasario“ festivaliui, J.Statkevičius linkėjo paties geriausio: „Palinkėčiau ne 20, o šimto metų sulaukti. Norėčiau, kad tai taptų itin didelis festivalis, į kurį suvažiuotų žymiausi režisieriai, aktoriai. Tačiau viskas ateis su laiku.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius