-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jūratė Norvaišienė pasiūlė Danguolei Stachurai apsilankyti pas psichologą

Penkioliktoje TV3 projekto „Šok su manimi“ laidoje netrūko nei intrigų, nei aistros. Galybės komisijos narių diskusijų sulaukė Deivido Meškausko ir Danguolės Stachuros pasirodymas, po kurio komisijos narė Jūratė Norvaišienė D.Stachurai pasiūlė apsilankyti pas... psichologą.
Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas
Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Seksualias ir ilgas kojas projekto žiūrovams pademonstravusi, ant parketo su juodu triko, perjuostu blizgiu dirželiu pasirodžiusi, D.Stachura kartu su D.Meškausku žiūrovams atliko aistringą rumbą. Gavusi progą pakomentuoti savo pasirodymą šokėja prisipažino, kad šią kompoziciją sušoko itin prastai ir sutiko su komisijos vertinimais, kurie šįkart buvo itin kritiški.

„Norėčiau jus pagirti, kad labai gražiai atrodėte. Tikrai gražus kostiumas, tačiau kalbant apie šokį galiu pasakyti tik tiek, kad susidaro įspūdis, jog projekte nieko neišmokote. Anksčiau sakiau, kad silpniausia projekto grandis – Lapatinskas, tačiau dabar imu rimtai abejoti. Jūsų pasirodyme nemačiau nieko – jūs visai nemokate šokti“, – kritikos šokėjai negailėjo kandžioji komisijos narė Edita Daniūtė.

Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas pripažino, kad geriausia pasirodymo dalis iš tiesų buvo D.Stachuros kojos. „Pamačius jas tapau laimingas, mano kūno apačioje ėmė kažkas kirbėti“, – atvirai tiesą rėžė jis. Vis dėlto komisijos narys pripažino, kad pasirodymas jam gero įspūdžio nepaliko.

Išskirtiniu santūrumu pasižyminti komisijos narė J.Norvaišienė šįkart nebesusilaikė. Jos nuomone, didžiausia kliūtis, neleidžianti D.Stachurai pasirodyti gerai, yra jos jaudulys scenoje. „Pati esu gydytoja, todėl iš savo profesijos galiu pasakyti, kad šitai jums reikia gydyti… Jums reiktų apsilankyti… Reiktų nueiti pas psichologą“, – rekomendacijas naujai iškeptai šokėjai žarstė komisijos narė.

Ginti D.Stachurą salėje ėmėsi žodį gavusi maža mergaitė, stebėjusi visą laidą. „Komisijos narys J.Smoriginas išvis nesupranta, ką šneka. Jis visai nežiūri, ką šokėjai šoka, jam rūpi tik kaip kas apsirengęs ir susišukavęs“, – sakė ji ir pelnė visos salės palankumą.

***

Penkioliktoje „Šok su manimi“ laidoje bendru komisijos ir žiūrovų sprendimu pirmąją vietą užėmė Dominyko Vaitiekūno ir Justinos Žemaitytės pora. Antroji vieta teko Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės porai, trečiąja vieta tenkinosi Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj. Iš projekto buvo priversta pasitraukti Justino Lapatinsko ir Sandros Saikauskaitės pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius