Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga Šeduikytė už pakeltą šiukšlę vilniečiams dovanojo plojimus

Šeštadienį didžiausios dizaino mugės Lietuvoje „Uptown Market“ metu Vilniuje startavo stilingiausia miesto tvarkymo akcija „Rink šiukšles ne gėdingai, o madingai“, kurios idėjos autorė – dainininkė Jurga Šeduikytė.
Jurga Šeduikytė
Akcijos akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Akcijos iniciatorės dainininkė Jurga Šeduikytė ir „UPCHI“ ir įvaizdžio studijos įkūrėja Laura Žilionytė bei menų fabrikas „Loftas“ miestui neabejingus vilniečius šeštadienį pakvietė prisijungti prie smagaus žaidimo – burtis į komandas ir sutvarkyti labiausiai apleistas Naujamiesčio vietas.

Menų fabriko „Loftas“ kieme susirinkę akcijos dalyviai, lydimi komandų vadovais tapusių Lietuvos įžymybių, gavo labiausiai apleistų Naujamiesčio vietų žemėlapį, ir kibo į darbus.

Priešingai nei įprasta manyti, šiukšlių rinkimas šįkart visai nepriminė „juodo“ darbo – pasipuošę akcijos dalyviai už pakeltas šiukšles plojo vieni kitiems, tvarkymo vietose darė asmenukes „prieš“ ir „po“, o po talkos į „Lofto“ kiemą grįžusios geriausios komandos apdovanotos autoriniais mugėje „Uptown Market“ dalyvaujančių Lietuvos dizainerių darbais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius