Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgis ir Erica Didžiuliai. Už pergalę dėkoja mylimai Ericai (papildyta kovo 13 d.)

Iškart po laimėjimo „Eurovizijos“ finale, vykusio LTV studijoje, grupės „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis (30) žurnalui „Privatu!“ davė išskirtinį interviu, per kurį papasakojo apie pasiruošimą konkursui ir tolesnius planus. Pokalbio metu Jurgis akcentavo, kad labiausiai už viską yra dėkingas žmonai Ericai (29).
Jurgis ir Erica Didžiuliai
Jurgis ir Erica Didžiuliai / Viganto Ovadnevo nuotr.

Kad „Eurovizijos“ atranką Lietuvoje laimėjusios grupės „InCulto“ nariai su J. Didžiuliu priešakyje Norvegijos sostinėje Osle, kurioje šįmet vyks didysis šou, sukels ne vieną skandalingą ir komišką situaciją, galima tuo net neabejoti. Pavyzdžiui, šis interviu, Jurgio sumanymu, vyko iš karto po finalinės atrankos. „Jei nuveši mane į koncertą, į kurį labai skubu, papasakosiu viską“, – sako Jurgis, į automobilį įšokdamas tik su blizgiomis trumpikėmis ir striuke. Nuoširdus pokalbis prasideda...

Kaip jauteisi prieš finalinę „Eurovizijos“ atranką? Kaip buvai nusiteikęs? Kaip miegojai?

Noriu padėkoti savo žmonai. Aš turiu nerealią šeimą! Suprantama, kai ji yra, būna daug blaškymosi: vaikai nori dėmesio, žmona taip pat. Tačiau aš turėjau galimybę ir gerai išsimiegoti, ir pasiruošti. Šeima ir tik šeima man padėjo! Na ir kas, jei su grupe nebūtume laimėję. Mano gyvenimas nuostabus: turiu fantastišką šeimą, gerus draugus...

Vis dėlto „InCulto“ pavyko laimėti. Iš šalies atrodo, kad esi beprotiškai laimingas ir netveri savo kailyje. Kaip iš tiesų jautiesi?

Aš beprotiškai džiaugiuosi. Iki šiol grupę „InCulto“ lydėjo tik nesėkmės. Nors pastaruoju metu visas pastangas skirdavome tik veiklai, tačiau daug dalykų mums nesisekdavo. 2007–2008 m. grupės muzikinę veiklą galima pavadinti „surūgusiu“ laikotarpiu. Mes kūrėme muziką ne dėl savęs, o dėl pinigų. Be to, neuždirbome tiek, kiek norėjome. Savo sielą pardavėme šėtonams. Neslėpsiu: santykiai su muzikantais buvo prastesni, o darbo srityje aš jaučiausi žostkai nelaimingas. Laimė, nors šeimoje tuo laikotarpiu viskas buvo gerai.

Viganto Ovadnevo nuotr./Grupė "InCulto"
Viganto Ovadnevo nuotr./Grupė "InCulto"

O kas dabar pasikeitė?

Manau, kad dabar pakito santykiai su man svarbiais žmonėmis, pavyzdžiui, su grupės nariu Aurelijumi Morlencu ir kitais muzikantais. Pradėjome kurti tokią muziką, kokia mums patiems faina. Tikėjomės, kad ji bus smagi ir klausytojams, o jei ir nepatiktų – nieko bloga. Manau, toks požiūris apsaugo žmogų nuo tragedijos, ir vėliau jis imasi drąsesnių veiksmų. Kai žmogus būna ramesnis, jam visur pradeda šypsotis laimė.

Kaip žadi atsidėkoti žmonai Ericai, kuri tiek laiko Tave nuoširdžiai palaikė ir Tau padėjo?

Aš ir taip visą gyvenimą jai dėkosiu! Apskritai kalbant, džiaugiuosi, kad Erica sutiko už manęs ištekėti (juokiasi).

Ar jau svarstėte, kaip prisistatysite Osle vyksiančioje „Eurovizijoje“?

Turime labai daug puikių sumanymų dainai reklamuoti. Pavyzdžiui, Lietuvoje  surengėme koncertinį turą: per vieną dieną aplankėme penkis miestus, nuvažiavome apie 1 000 kilometrų! Per tą dieną lankėmės ir radijo stotyse, koncertavome net prekybos centruose. Noriu taip pat daryti ir Europoje prieš „Euroviziją“.

Gal sėsite į automobilius ir patrauksite į pašėlusią kelionę po Europą?

Taip, norėtume nuvykti visur, kur tik mus priims. Būtų faina prie kiekvieno žmogaus prieiti asmeniškai, ištarti jam „labas“, padainuoti savo eurovizinę dainą ir pasakyti, kad mes esame linksmi vyrukai iš Lietuvos. Kol kas toks yra mūsų sumanymas.
Be to, noriu pabrėžti, kad grupė „InCulto“ turi labai šaunią komandą, kuri padės pasiruošti konkursui. Vieną žmogų ypač noriu išskirti – tai operatorių Petrą Skukauską. Jis puikiai filmuoja ir originaliai įmažina mūsų gyvenimo akimirkas, kurias vėliau galima išvysti internete.

Kokie žadate būti „Eurovizijos“ scenoje? Išliksite tokie pat drąsūs, šmaikštūs ir nebijantys staipytis blizgiomis kelnaitėmis?

Tikrai viskas taip ir bus! Manau, kad dabar, kai yra ekonomikos krizė, savyje reikia ieškoti atgimimo – nebijoti savęs kitaip pateikti. Norėtųsi, jog ir kiti žmonės prieitų prie tokių pačių išvadų. Ir darsyk galiu pakartoti – taip smagiai nusiteikę mes važinėsime po Europą!

Vadinasi, kol kas bene svarbiausias grupės „InCulto“ tikslas yra gerai išreklamuoti savo eurovizinę dainą?

Taip, bus reklaminė kampanija, mūsų laukia labai daug darbo. Svarbiausias uždavinys – prasmingai piarinti. Reikia pasismaginti, bet taip, kad vėliau netektų raudonuoti už savo veiksmus. Galvoju, reikės viską nufilmuoti, ir tegul tai pamato kuo daugiau žmonių.

„InCulto“ vyrukai yra labai pašėlę. Nemanai, kad prikrėsite šunybių „Eurovizijoje“?

Gerai, kad jau gyvuojame daugiau nei septynerius metus. Šie žmonės nėra nepatyrę pienburniai. Jie pašėlę, tačiau sveikai ir protingai. Visi yra menininkai. Kartais gailiuosi, kad man per dažnai tenka už visą grupę kalbančio asmens vaidmuo. Tikiuosi, jog netrukus situacija pasikeis ir jie dar labiau atsiskleis (šypteli).

Kaip manai, ar šeima nekentės tuos tris ateinančius mėnesius, kol Tu intensyviai ruošies „Eurovizijai“?

Į šį pasiruošimą reikės stengtis įtraukti ir šeimą. Kita vertus, dalyvauti „Eurovizijoje“ ir būtent taip pasirodyti buvo šeimos sprendimas. Žmona puikiai supranta, ką tai gali reikšti ne tik mano asmeninei karjerai, bet ir mums visiems. Negalima pražiopsoti tokios progos. Pakartosiu – esu be galo laimingas, kad turiu tokią stiprią, labai protingą ir supratingą žmoną.

Tu dažnai gražiausių žodžių negaili sutuoktinei Ericai. Ar santuokoje praleisti metai Jus tik sustiprino?

Be abejonės!

Gal tai tik mitas, kad meilė neva baigiasi po trejų metų?

Po įsimylėjimo seka meilė, o tai yra kur kas stipriau. Dabar yra toks metas, kai atgaivinti romantiką nelengva, bet dėl gražių santykių stengiesi, t. y. aš  kalbu apie dvasinę palaimą. Manau, daugelis vyrų, santykiams pašlijus, linkę klysti – jie užmezga romanus.
Taip, gyvenime nėra nieko amžina. Jei žmogus valgo per daug šokolado, jis greitai nutunka. O jei žmogus išdalija meilę kitiems, jis negali pasiekti dvasinės harmonijos.

Vadinasi, tarp Tavęs ir Ericos iki šiol yra tas stiprus ryšys, vedantis Jus abu į priekį?

Atsakysiu paprastai: Erica yra mano antroji pusė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Šarūnas Kirdeikis
Viganto Ovadnevo nuotr./Šarūnas Kirdeikis

Šarūnas Kirdeikis (24) papildė grupę „InCulto“

Nacionaliniame „Eurovizijos“ atrankos finale į „InCulto“ kolektyvą įsiliejo žymus choreografas Šarūnas Kirdeikis. Specialioje spaudos konferencijoje grupės nariai juokavo, kad turbūt dėl Šarūno jiems pavyko laimėti kelialapį į Oslą.
„Į kolektyvą atėjus Šarūnui, mūsų grupės seksualumas padidėjo dešimčia balų“, – komplimentus kolegai žarsto J. Didžiulis. Nors kol kas neaišku, ar Š. Kirdeikis taps tikru „InCulto“ nariu, tačiau vaikinas neslepia, kad būtinai vyks į „Euroviziją“ su linksmuoliais muzikantais, mat jis įveikė ir varginančią atranką, ir konkurencinėje kovoje nugalėjo „Eurovizijos“ pusfinalyje netikėtai sublizgėjusį Gaudentą Janušą.

Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgis Didžiulis
Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgis Didžiulis

Trumpikės, skirtos moterims ir gėjams gundyti!

Grupės „InCulto“ lyderis Jurgis negalėjo atsidžiaugti nauju kolektyvo įvaizdžiu – seksualiomis blizgiomis trumpikėmis, kurias efektingai parodė nacionaliniame „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje. Padėkojęs už naująjį grupės stilių vadybininkei Augustai Apanavičiūtei, muzikantas pridūrė, kad šis tviskantis atributas didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje turėtų itin patikti moterims ir homoseksualams – juk ne paslaptis, jog daugelis šį dainų konkursą vadina „Gėjųvizija“.

„InCulto“ palaikė garsenybės

Norėdami kuo daugiau žiūrovų papirkti linksma daina ir užkrėsti gera nuotaika,  grupės „InCulto“ kolektyvas į palaikymo komandą pakvietė būrį garsių šalies žmonių: Algį Ramanauską–Greitai (39), Ugnę Skonsmanaitę (21), Gytį Ivanauską (29), Gediminą Jaunių (32), „Skamp“ muzikantus ir kitus žinomus pramogų pasaulio atstovus.

Viganto Ovadnevo nuotr./"InCulto" palaikymo komanda
Viganto Ovadnevo nuotr./"InCulto" palaikymo komanda

Be to, specialiai jiems buvo pagaminti ir ypatingieji marškinėliai, kurie skatino balsuoti už „InCulto“.

Aistė Pilvelytė-Motiekienė (30): svarbiausia – dukrelė!

Aštuntą kartą jėgas „Eurovizijoje“ bandžiusi atlikėja Aistė Pilvelytė ir šįmet neiškovojo kelialapio į „Euroviziją“ – ji užėmė 2–ąją. Iš karto po pasirodymo kalbinta dainininkė neslėpė, kad nebuvo patenkinta savo pasirodymu, neatliko visko taip, kaip norėjo. „Bet gal esu per daug savikritiška?“ – gūžtelėjo pečiais Aistė.
 

Viganto Ovadnevo nuotr./Aistė Pilvelytė-Motiekienė
Viganto Ovadnevo nuotr./Aistė Pilvelytė-Motiekienė

Tiesa, dainininkė neslėpė, kad už visus konkursus jai pati svarbiausia yra dukrelė Ugnė (5 mėn.). Vos nulipusi nuo scenos Aistė norėjo lėkti namo, bet turėjo sulaukti balsavimo rezultatų. Kadangi jie atlikėjai nebuvo palankūs, iš LTV studijos moteris išsmuko netikėtai ir išvengė žurnalistų antplūdžio.

Violeta Jurkonienė-Sati (32): „InCulto“ pasiūlė nueiti į soliariumą

„Žinoma, būtų smagiau, jei žiūrovai ir komisija būtų išrinkusi mus, tačiau viskas gerai, – atvirai kalbėjo grupės „Agama“ dainininkė Violeta Jurkonienė–Sati. Moteris su bendražygiu liko 4–ojoje vietoje.
 

Viganto Ovadnevo nuotr./Violeta Jurkonienė-Sati
Viganto Ovadnevo nuotr./Violeta Jurkonienė-Sati

„Grupė „InCulto“ groja jau ne pirmus metus, todėl ji verta 1–osios vietos. Lietuva gerai pasirinko, o kaip bus Osle, pamatysime. Vieno nepaneigsime – „InCulto“ vaikinams tikrai netrūksta charizmos. Jos nestinga ir A. Pilvelytei, tad gaila, kad ji nelaimėjo“, – sakė Sati.
Kalbėdama apie laimėtojų pasirodymą, V. Jurkonienė pajuokavo: „Jei vaikinai daugiau vaikščios į soliariumą ir pasirodys su savo efektingomis kelnaitėmis, gal ir 1–ąją vietą užims?“

Viganto Ovadnevo nuotr./Merūnas Vitulskis
Viganto Ovadnevo nuotr./Merūnas Vitulskis

Merūnas Vitulskis (27) nesijaučia nusivylęs

Dainininkas Merūnas Vitulskis, daugelio laikytas konkurso favoritu, po nesėkmės teigė nė trupučio nenusiminęs. 6–ąja vieta tenkinęsis operos solistas sakė esąs labai laimingas, kad pagaliau baigėsi „Eurovizijos“ finalas.
„Turiu daug darbo, daug koncertų, o dar egzaminai laukia... Manau, Lietuva gerai nusprendė. „InCulto“ vyrukai verti dėmesio. Tas triukas su apatiniais net mane papirko. Manau, ir gėjams tai patiks. „InCulto“ yra šoumenai, o „Eurovizijai“ to ir reikia“, – gerų žodžių kolegoms negailėjo M. Vitulskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius