-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė TV3 sezono atidaryme taps Alisa iš Stebuklų šalies

Jurgita Jurkutė vėlų vakarą buvo pastebėta... viduryje miško, įkritusi į milžinišką duobę. Laimei, įvykio liudininkai greitai įsitikino: žinomos moters neištiko nelaimė – aplinkui zujo filmavimo kameros, operatoriai ir asistentai, liudijantys, kad taip netradiciškai J.Jurkutė ruošiasi jau šį sekmadienį, rugsėjo 2-ąją, sostinės Katedros aikštėje įvyksiančiam jubiliejiniam, dvidešimtajam, TV3 sezono atidarymui.
Jurgita Jurkutė – Alisa iš Stebuklų šalies
Jurgita Jurkutė – Alisa iš Stebuklų šalies / TV3 nuotr.

Šokių projekto „Šok su manimi“ ir ryto laidos „Nauja diena“ vedėja intensyviai filmuojasi specialiuose klipuose, skirtuose įspūdingai televizijos sezono atidarymo šventės ceremonijai. Šiai laidų vedėjai jubiliejinio TV3 sezono eteryje atiteks ne vienas svarbus vaidmuo, o atidarymo šventės klipe Jurgita įkūnys legendinės pasakos ir kino šedevro „Alisa Stebuklų šalyje“ pagrindinę heroję.

Kaip tik dėl to jaunai moteriai teko miško glūdumoje pabuvoti ne tik milžinišką duobę primenančiame šulinyje, bet ir tunelyje, jau rugsėjo 2-ąją žiūrovus nuvesiančiame per visą dvidešimties TV3 televizijos metų istoriją, kurioje gilius įspaudus paliko tokie žiūrovų mylimi projektai kaip „Tangomanija“, „Langas į gamtą“, „TV pagalba“ ir daugybė kitų.

Jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono atidarymo ceremonijos kūrėjų komanda negaili komplimentų J.Jurkutei. „Jos vaidybos paskaitos tikrai nenuėjo veltui. Į bet kokį vaidmenį Jurgita įsijaučia greitai ir lengvai. Dirbti su tokiu žmogumi – malonu ir paprasta“, – komentuoja renginio prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė  Alisa ia Stebuklų aalies
Jurgita Jurkutė

Specialiai sezono atidarymo ceremonijai J.Jurkutei jau pasiūta įspūdinga suknelė, kuria pasipuošusi laidų vedėja Katedros aikštėje prisijungs prie gausaus būrio TV3 žvaigždžių, tapusių žinomiausių animacinių ir visų laikų geriausių kino juostų personažais. Čia pat su savo partneriu – populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ vedėju Vytautu Šapranausku – milžiniškoje scenoje ji uždainuos duetu, primindama apie šiemet vyksiančią jubiliejinę „Išsipildymo akciją“. Galiausiai scenoje duetas netikėtai išvys savo antrininkus.

Jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono premjera jau rugsėjo 2-ąją, sekmadienį, 19.30 val. tiesiogiai iš Vilniaus Katedros aikštės.

Gera žinia Alisos ir gero kino gerbėjams: įspūdingos sezono starto ceremonijos išvakarėse, rugsėjo 1-ąją, mokslo ir žinių dieną, TV3 kviečia į premjerą. 19 val. TV3 eteryje – kultinio režisieriaus Timo Burtono kino šedevras „Alisa Stebuklų šalyje“ .

TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė  Alisa ia Stebuklų aalies
TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė – Alisa iš Stebuklų šalies

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius