Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Krivickienė, lydima Kristupo Krivicko, po dešimties metų pertraukos grįžo į „Taip.Ne“ eterį

Trečiadienio pavakarę LRT mažojoje studijoje vyko žaidimo „Taip.Ne“ šventinės laidos, skirtos Valentino dienai, filmavimas. Greta vedėjo Arūno Valinsko sėdo keturios žinomos žaidėjų poros, po dešimties metų pertraukos darkart sužaisti „Taip.Ne“ grįžo ir Jurgita Krivickienė.
Kristupas ir Jurgita Krivickai
Kristupas ir Jurgita Krivickai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Žaidimo „Taip.Ne“ laidoje, kurią LRT žiūrovai išvys jau vasario 13-ąją – Valentino dienos išvakarėse, savo žinias išmėgins keturios garsios poros: Jurgita ir Kristupas Krivickai, Simona ir Jonas Nainiai, Liveta ir Petras Kazlauskai bei specialiai filmavimui poron susodinti N.Bunkė ir R.Rudokas. 

J.Krivickienė Žmonės.lt skaitytojams priminė, kad jėgas žaidime „Taip.Ne“ ji jau yra išbandžiusi – A.Valinsko iššūkį televizijos eteryje gražuolė buvo priėmusi prieš dešimtmetį. „Tada aš žaidimą laimėjau“, – su džiaugsmu prisimena J.Krivickienė. 

Filmuodamasi žaidime ji juokavo, kad puikiai įsivaizduoja save ir K.Krivicką „Taip.Ne“ dalyvaujančius dar po dešimties metų. „Mes čia užsukam simboliškai – kas dešimtmetį“, – sakė K.Krivickas.

Drauge su vyru K.Krivicku televizijos eteryje J.Krivickienė pasirodo itin retai. „Mūsų niekur nekviečia. Kai pakviečia, tai ateiname. Dabar, štai, Valinskas pakvietė – iškart sutikome“, – Žmonės.lt sakė K.Krivickas. 

Jo teigimu, dalyvauti šiame žaidime yra labai smagu, jis tikisi „Taip.Ne“ pasiekti aukštus rezultatus. „Norėtųsi, kad bent kelionė į filmavimą atsipirktų. Nesitikiu, kad pavyks kompensuoti žmonos puošnius drabužius, auskarus, kitus papuošalus“, – juokavo K.Krivickas, atkreipdamas dėmesį į puikią žmonos išvaizdą. 

Ji į filmavimą atvyko apsitempusi puikią figūrą išryškinančią raudoną trumpą suknelę, prie jos priderino įspūdingus aukštakulnius.

Kristupas ir Jurgita Krivickai
Kristupas ir Jurgita Krivickai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius