Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Tvarijonaitė nežino, kur jos apatiniai

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ garsūs Lietuvos žmonės kalbės apie šeimą. Ar reikalinga santuoka, o gal patogiau gyventi susimetus ar apskritai vienam ir nesukti dėl nieko galvos?
Jurgita Tvarijonaitė
Jurgita Tvarijonaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daug metų blaškydamasi po pasaulį, fotografuodamasi itin atviroms nuotraukoms erotinis modelis Jurgita Tvarijonaitė pagaliau apsisprendė grįžti į gimtinę ir sukurti šeimą. Nors su draugu, su kuriuo sieja penkiolikos metų draugystė, susilaukė sūnaus, moteris nėra ištekėjusi.

Jurgita „Auksinės blykstės“ studijoje vardijo priežastis, kodėl dar nenuskambėjo vestuvių varpai, ir prasitarė galėjusi ištekėti už milijonieriaus. Pasirodo, per savo klajones svetur ji gavo pasiūlymą tekėti už beprotiškai turtingo, jauno ir gražaus italo. Kas sutrukdė šiai pasakai tapti tikrove, sužinosite jau šį penktadienio vakarą.

Tačiau labiausiai visus pribloškė vadinamojoje išpažinčių dėžėje paslėpta istorija. Tiksliau, visa krūva. „Auksinės blykstės“ studijoje pravėrus paslaptingą ir ne visada malonių istorijų kupiną dėžę, Jurgitai pasidarė tikrai nejauku. Kristupas Baublys ėmė vieną po kito traukti itin pikantišką apatinio trikotažo komplektą. Gražuolė net aiktelėjo iš nuostabos: „Kaip jie čia atsidūrė?! Taigi jie turi būti mano spintoje...“ Moteris nustebino visus, nes paaiškėjo, kad ji turi tiek aistras keliančių dalykėlių, jog net nepastebi, kai šie dingsta iš namų.

Kaip erotiški J.Tvarijonaitės apatiniai atsidūrė „Auksinės blykstės“ studijoje ir kokią istoriją slepia išpažinčių dėžė, sužinosite jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ 19.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius