Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgos Lago ir Renatos Mikailionytės sūnūs – patys geriausi draugai

Juvelyrė Jurga Lago jau trečius metus per Trijų karalių šventę draugėn suburia visus savo draugus ir jų atžalas. Šiais metais tradicija tapęs susibūrimas vyko sostinės Žvėryno rajone įsikūrusioje „Jaltos“ kavinėje.
Renata Mikailionytė su sūnumi Justu ir Jurga Lago su sūnumi Luku
Renata Mikailionytė ir Jurga Lago su sūnumis Justu ir Luku / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šiltoje ir jaukioje erdvėje sekmadienio popietę klegėjo keliolika paties įvairiausio amžiaus vaikai, kurie buvo pakviesti prisėsti prie stalo ir daugiau sužinoti apie tris kilmingus ponus. „Ispanams daug svarbiau Trijų karalių šventė, nei Kalėdos, todėl mes šią dieną iš švenčiame“, – kviesdama Žmonės.lt į vidų pasakojo už ispano Lino Lago ištekėjusi Jurga.

Renatos Mikailionytės ir Jurgos Lago sūnūs
Renatos Mikailionytės ir Jurgos Lago sūnūs

O štai kavinės viduje buvo tikras vaikų rojus. Radusios laisvą valandėlę mamos galėjo pasišnekučiuoti, tėčiai pavartyti ant palangės gulinčias knygas. Tačiau šiame jaukiame šurmulyje vienvaldžiai karaliai buvo J.Lago ir jos geros jos draugės Renatos Mikailionytės sūnūs. Penkiametis Renatos sūnus Justas ir septynmetis Jurgos sunūs Lukas yra geriausi draugai, tad nenuostabu, kad visą popietę šie du žavūs mažieji vyrukai nenustygo vietoje, krykštavo, bėgiojo, žaidė ir tvėrė visus kitus pokštus.

„Jie tikra mafija“, – juokėsi į juos žiūrėdamos mamos. Justas ir Lukas betgi su draugais prisėdo prie baro, kur užsisakė gėrimų. „Keturis alaus?“ – juokdamasis paklausė kavinės savininkas ir R.Mikailionytės mylimasis Augustinas Beinaravičius. Tiesa, vaikai gavo tik sulčių, tačiau žaisti suaugusius mažiesiems labai patiko.

„Nors juo skiria dveji metai, tačiau jie yra geriausi draugai. Jie net nakvoja vienas pas kitą“, – savo mažiausių atžalų draugyste džiaugėsi į juos žvelgdamos mamos.

Kai J.Lago visų susirinkusių vaikų paklausė, kokia proga jie čia susirinko, savame kailyje netverdamas Lukas išpyškino: „Nes Justo gimtadienis!“ Sausio 4 dieną R.Mikailionytės sūnui suėjo penkeri, tad jos geriausiam draugui tai pati šauniausia šventė.

Puikiai sutaria ir vyriausieji Jurgos ir Renatos vaikai – trylikamečiai Nojus ir Marija. Visą popietę paaugliai kalbėjosi, juokėsi arba žaidė su vietoje nenustygstančiais Luku ir Justu. Ne be reikalo kiti vaikai, paklausti, ar tarp jų yra karalių, bedė pirštu į energinguosius berniukus.

Renata Mikailionytė ir Jurga Lago
Renata Mikailionytė ir Jurga Lago

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius