Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jūros šventės proga – filmas „Myliu Klaipėdą“ su žinomais klaipėdiečiais

Jubiliejinę 80-ąją Jūros šventę Klaipėda pasitinka ne tik kviesdama į svečius žmones iš įvairiausių Lietuvos kampelių, bet ir pristatydama filmą „Myliu Klaipėdą“, kurį bus galima pamatyti šį sekmadienį per LRT televiziją.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Filmo „Myliu Klaipėdą“ autorių nuotr.

Dvejus metus LRT televizijoje rodyto projekto „Lietuva – jūrinė valstybė“ kūrėjai šiais metais nutarė pažiūrėti į projektą kitu kampu – pristatyti Lietuvai 1 valandos trukmės pažintinį pramoginį filmą apie Lietuvos uostamiestį „Myliu Klaipėdą“.

Filmas atspindi Klaipėdos miesto dvasią: jo socialinį, kultūrinį, pramoginį gyvenimą, infrastruktūrą, verslą, ekonomiką ir kt. Pagrindiniai filmo veikėjai, du jauni klaipėdiečiai Arnoldas ir Simona, savo akimis ir lūpomis palydės kiekvieną žiūrovą į gražiausias miesto vietas, pakvies pramogauti ir dalyvauti naktiniame gyvenime, apsilankys svarbiausiose Klaipėdos įstaigose, kur nuoširdžiai bendraus su jų atstovais.

Filmo „Myliu Klaipėdą“ autorių nuotr./Arnoldas ir Simona
Filmo „Myliu Klaipėdą“ autorių nuotr./Arnoldas ir Simona

Galime išduoti mažytę paslaptį – tokios Klaipėdos dar nematėte. Tik šiame filme pamatysite neįprastai džiazuojantį Klaipėdos miesto merą Vytautą Grubliauską, apsilankysite Klaipėdoje vykstančiuose unikaliuose festivaliuose, išvysite atgimusį Meridianą, susipažinsite su išskirtiniais sveikiausio miesto Lietuvoje įgyvendintais projektais bei gydymo įstaigomis, stebėsite neįprastas krepšinio rungtynes. O jei mėgstate keliauti, tai turėsite puikią progą naujausiais laivais nuplaukti ne tik į Nidą, bet ir į Švediją, Vokietiją.

„Myliu Klaipėdą“ – šiuolaikiškas požiūris į istorinį miestą, pritraukiantį vis daugiau lankytojų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio.

„Myliu Klaipėdą“ - jau šį sekmadienį, liepos 27-ąją, 19.30 val., per LRT televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius