Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Juškų atostogų kuriozai: graikai, iškvietę Nerijų šokiui, suprato klydę

Susikrauti lagaminus per keletą dienų, perleisti kolegoms svarbiausius darbus bei pasidomėti kraštu, į kurį vyksti, baleto primarijui Nerijui Juškai ir jo žmonai Agnei jau nebėra iššūkis. Tai šeima, auginanti du vaikučius Emą ir Paulių, patyrė visai neseniai sulaukusi vieno televizijos projekto komandos pasiūlymo paviešėti Kipre.
Nerijus ir Agnė Juškai su vaikais
Nerijus ir Agnė Juškai su vaikais / LNK nuotr.
Temos: 1 Nerijus Juška

„Juk ten šilta, tai jokio streso nebuvo. Keleri marškinėliai, šortai, šlepetės, maudymosi priemonės ir ryškiaspalviai lagaminai – ko dar gali prireikti? Beje, tvirti, keturis į visas puses besisukančius ratukus turintys lagaminai mums atstojo vaikišką vežimėlį – nors Ema maža, bet jo, galima sakyti, neprireikė“, – įspūdžiais dalinosi N.Juška.

Atostogų akimirkos – galerijoje:

Kipre jis su šeima lepinosi ne tik viešbučio prabanga bei malonumais, bet ir pakeliavo po salą. Su vaikais jau aplankęs Kretą bei Rodą, Nerijus patikino – ši kelionė buvo lengviausia.

„Iš pradžių baugino ankstyvas rytinis skrydis. Bet kelionės išvakarėse vaikams papasakojome istoriją apie tai, kad su taksi vyksime ten, kur gyvena lėktuvai. Tad, naktį jie kėlėsi noriai ir be ašarų išvyko į oro uostą“, – sakė N.Juška.

LNK nuotr./Nerijaus Juškos atostogų su šeima akimirka
LNK nuotr./Nerijaus Juškos atostogų su šeima akimirka

Įsimintiniausias ir linksmiausias išvykos, kurią fiksavo LNK laidos „Kelionių panorama“, komanda, momentas baleto primarijui susijęs su viešbutyje vakarais animatorių rengtais teminiais pasirodymais. Vienas iš šou buvo skirtas „Graikui Zorbai“ ir sirtakiui. Iš pradžių programą parodė jos rengėjai, o tuomet pašokti pakviesti viešbučio svečiai.

Tarp tų, kurie sulaukė animatorių dėmesio, buvo ir N.Juška. Pirmą kartą prieš 15 metų Džono vaidmenį spektaklyje „Graikas Zorbą“ atlikęs ir maždaug aštuonerius metus juo gyvenęs baleto primarijus pašokti neatsisakė ir... šou trupei bei kitiems svečiams teliko nustebus stebėti ištrauką iš populiaraus bei ne kartą įvairių teatrų scenoje statyto kūrinio.

LNK nuotr./Nerijaus Juškos atostogų su šeima akimirka
LNK nuotr./Nerijaus Juškos atostogų su šeima akimirka

„Tad, turbūt ši savaitė įsiminė ne tik mums, bet ir kitiems svečiams. Animatoriai turbūt pasigailėjo paprašę manęs pašokti“, – juokavo pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius