Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justė Mozolytė su pirmagime laiką leido su buvusio mylimojo Vaido Baumilos broliu Donatu

Trečiadienio popietę viename Vilniaus prekybos centre lankytojai galėjo pamatyti kiek neįprastą vaizdą – vaikišką vežimėlį stumiantį Donatą Baumilą (30) ir žavią šviesiaplaukę šalia.
Justė Mozolytė ir Donatas Baumila
Donatas Baumila ir Justė Mozolytė su dukra / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasirodo, pats dukrą Smiltę su buvusia žmona Daine auginantis dainininkas šį kartą kompaniją palaikė į Lietuvą trumpam su dukra grįžusiai buvusiai Donato brolio Vaido (26) merginai Justei Mozolytei (28).

Moteris, jau ne vienerius metus gyvenanti Didžiojoje Britanijoje, ten sukūrė šeimą su bulgarų kilmės mylimuoju ir praėjusių metų pabaigoje pora susilaukė pirmagimės.

Ir nors Justė ir Vaidas išsiskyrė jau prieš penkerius metus, tačiau visi trys iki šiol palaiko labai draugiškus santykius. Draugų pora su mažąja kompanione trečiadienį buvo atėję pasižiūrėti naujausių pavasario kolekcijų, kurias demonstravo V.Baumila.  

Nors žiniasklaidos dėmesio tiek Justė, tiek Donatas vengė, Vaidui žengus ant podiumo jie pasislinko arčiau ir stebėjo išdidžiai mados keliais žengiantį dainininką.

Vaidas Baumila
Vaidas Baumila

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius