Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Justė Zinkevičiūtė pasimatavo nuotakos suknelę: „Pasiūti ją mano šventei meistrui bus „virš uždavinio“

Aktorė Justė Zinkevičiūtė šypsosi – šaltasis metų laikas yra būtent tas, kurio metu jai tenka ne kartą apsivilkti puošnią suknelę.
Justė Zinkevičiūtė
Justė Zinkevičiūtė / tomasfoto.lt nuotr.

„Premjeros, apdovanojimai, kviestiniams svečiams skirti renginiai – jų žiemą vyksta gerokai daugiau nei vasarą. Tad, tema „kuo apsirengti?“ dažnai tampa tikru iššūkiu“, – su šypsena atviravo talentinga jauna moteris.

Justė prisipažino – jos spintoje nėra nė vieno „black tie“ aprangos kodą atitinkančio drabužio, bet puošnių – pakankamai.

„Ta pačia vakarine suknele norisi pasipuošti tik kartą, todėl ją įsigyti nėra prasmės. Bet derančių draugių vestuvėms, gimtadieniams ar kitoms iškilmingoms progoms turiu apsčiai. Jas pritaikau tikrai ne vieną kartą – pakeiti batelius, rankinę ar aksesuarus ir drabužis atsiskleidžia naujomis spalvomis“, – pasakojo J.Zinkevičiūtė.

tomasfoto.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė
tomasfoto.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė

Labiausiai aktorei patinkantis suknelių ilgis – kiek žemiau kelių. Apsirengusi tokiu drabužiu ji visuomet avi aukštakulnius.

„Prieš kelias dienas teko pasilepinti daugybe suknelių. Kad išsirinkčiau tinkamiausią, „procesas“ buvo įamžintas nuotraukose. Juk taip lengviau apsispręsti!“, – sakė Kaune, „AR“ nuomos salone šiek tiek pasiautusi J.Zinkevičiūtė.

Šį penktadienį vyksiantiems iškilmingiems nusipelniusių žmonių apdovanojimams drabužį sau rinkusis aktorė tąkart neatsispyrė ir raginimui pasimatuoti vestuvinę suknelę.

tomasfoto.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė
tomasfoto.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė

„Jokių prietarų nebijau, o nuotakos suknelę buvau apsirengusi ne kartą. Ir vaidindama, ir pristatydama dizainerių kūrinius ant podiumo“, – sakė J.Zinkevičiūtė.

Aktorė su šypsena pridūrė nė neįsivaizduojanti, kaip iš tiesų turėtų atrodyti jai skirtas vestuvinis drabužis.

„Keistas jausmas... Bet, matyt, tam, kas kurs man suknelę, tai taps „virš uždavinio“, – nuotaikingai svarstė pašnekovė.

Šįkart renginiui ji išsirinko sau neįprastos spalvos drabužį.

„Juoda vakarine suknele niekada nesu vilkėjusi. Tai bus pirmas kartas mano gyvenime! Vis būdavo rožinė ar romantiška su gėlėmis... O šį kartą norėjosi kažko kitokio“, – sakė pašnekovė.

tomasfoto.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė
tomasfoto.lt nuotr./Justė Zinkevičiūtė

Ji patikino nuo mažens mamos rengta labai dailiai, todėl aštraus „berniukiško“ laikotarpio neišgyvenusi ir prieš moteriškumą niekada neprotestavusi.

J.Zinkevičiūtė atskleidė labai mėgstanti tiulio sijonus ir kuo jis pūstesnis, tuo gražiau.

„Ne vieną tiulio sijoną esu padovanojusi draugių dukterims. Mergaites tokia puošmena visada pradžiugina“, – šypsosi aktorė, pridurdama, jog jai moteriškumas yra ne kas kita, o meilė sau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius