Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina Rudokė: „2018-aisiais gavau viską, apie ką svajojau. Šiemet nebegaliu daugiau prašyti“

Justina Rudokė su aktoriumi Ramūnu Rudoku sausio 26-ąją paminėjo pirmąsias savo vestuvių metines. Apžvelgusi praėjusius metus Justina sako net pati negalinti patikėti, kaip jai sekasi – būdama 22-ejų ji sako jau spėjusi susikurti viską, apie ką svajojo. Justina ištekėjo už mylimojo Ramūno Rudoko (50), susilaukė sūnaus Raido Ramūno ir galiausiai pajautė visišką pilnatvės jausmą: „Nebegalėčiau ko nors daugiau prašyti.“
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė
Ramūnas Rudokas ir Justina Rudokė / Aurelijos Petrikaitaitės, Juliaus Kalinsko nuotr.

Sūnų Raidą Ramūną auginantys Rudokai, tik praėjus trims mėnesiams po jo gimimo gavo pirmąją progą į viešumą ištrūkti dviese.

„Tiek mano, tiek Ramūno tėveliai gyvena toli, todėl turim auklytę. Ją radome per draugus, kuri tapo puikia drauge Raidui“, – 15min šypsodamasi pasakojo Justina Rudokė, sausio pradžioje su Ramūnu apsilankiusi serialų kūrėjų „Videometros“ šventiniame vakarėlyje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūnas ir Justina Rudokai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ramūnas ir Justina Rudokai

Tačiau, kaip pati sako, pabėgti iš namų ir vakarą praleisti vieniems jie niekada nejautė būtinybės – labai gera laiką leisti namuose su sūnumi.

„Tikrai nesiskundžiame, mums patinka būti visiems trims kartu. Bet šįkart reikėjo vyrui sudalyvauti darbo vakarėlyje, o irgi man smagu kartais prasiblaškyti, išeiti tarp žmonių, pasipuošti, sijoną užsidėti“, – juokėsi ji.

O ir tas nuolatinis dėmesys, kuris užklupo tik prasidėjus santykiams su Ramūnu, sako, visai nevargina. „Jau spėjau priprasti. Nors kita vertus, nebuvo jokio šoko man nuo pat pradžių. Žinojau, kad taip bus. Skirtumas tik tas, kad kai mes išeiname prasiblaškyti, dar atsiranda nuotraukų. O be to, mes nelabai daug kur einame, daug laiko leidžiame namie. Savo privatumą laikom sau“, – šypsojosi mergina.

Ruslano Kondratjevo nuotr. /Justina Rudokė ir Ramūnas Rudokas
Ruslano Kondratjevo nuotr. /Justina Rudokė ir Ramūnas Rudokas

Neseniai prabėgusios šventės šiemet Justinai ir Ramūnui buvo visiškai kitokios – keliančios šiltus sentimentus, o svarbiausia, pirmosios jųdviejų sūnui.

„Prieš metus buvo pirmosios mūsų su Ramūnu Kalėdos kartu, tik tada mūsų tėveliai susipažino, – prisimena ji. – O šios šventės buvo kupinos pilnatvės. Jas pasitikome jau būdami šeima. Mes trise vykome pas mano tėvus į Skuodą. Buvo labai gražu. Mažasis buvo labiausiai apipiltas dėmesiu.“

Naujuosius šeimyna sutiko pas draugus, kurie taip pat turi kūdikį: „Žodžiu, labai šeimyniškai“, – juokėsi J.Rudokė.

Per Naujuosius apmąsčiusi prabėgusius metus, Justina sakė esanti be galo laiminga – būdama 22-ejų ji jau spėjo susikurti sau tokį gyvenimą, apie kurį visuomet svajojo.

„2018-ieji man buvo ypatingi, kosminiai metai. Iš šių nebegaliu daugiau kažko tikėtis... Jau turiu šeimą, turiu vaiką, turiu mylimą vyrą, viską, apie ką svajojau. Todėl noriu ir tikiuosi, kad viskas bus taip, kaip yra dabar, nei geriau, nei blogiau, ir aš būsiu laiminga. Anksčiau prisigalvodavau svajonių, dabar jau turiu viską“, – 15min pasakojo Justina Rudokė.

15min ir asmeninio albumo nuotr./Ramūnas ir Justina Rudokai švenčia pirmąją sūnaus sukaktį
15min ir asmeninio albumo nuotr./Ramūnas ir Justina Rudokai švenčia pirmąją sūnaus sukaktį

Tiesa, vos tik gimus sūnui, Justina nuo pat pirmos akimirkos turėjo visiškai įsivažiuoti į naująją, mamos rolę – Ramūnas ėmė režisuoti filmą „Pasmerkti. Kauno romanas“, todėl daug laiko moteris leido viena. Tačiau tai jos visai neišgąsdino.

„Viskas buvo gerai. Ramūnas atsiklausė, man net minties nebuvo jo neišleisti. O ir šiaip, mūsų vaikas puikus – gerai miega, valgo, yra ramus, linksmas, nereiškia jokių didelių pretenzijų, viskas paprasta“, – džiaugėsi J.Rudokė.

Kai toks puikus sūnus, galbūt jau ir daugiau norisi vaikų? „Manau, kad tikrai ateityje norėsiu“, – šypsojosi mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius