Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė jų santykių tikrumo klausimą palieka atvirą

Po to, kai Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė socialiniame tinkle „Facebook“ pasiskelbė esantys pora, daugeliui parūpo – ar šie „Žvaigždžių duetų“ dalyviai nutarė taip papokštauti, pasireklamuoti, o gal juos išties sujungė tikri jausmai.
Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė
Liepa Mondeikaitė ir Justinas Jankevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mes dar patys nesugalvojome, ar čia pokštas, ar rimta“, – portalui Žmonės.lt antradienio vakarą pripažino dainininkė L.Mondeikaitė. Apie įsipareigojimą vienas kitam, Liepa ir Justinas socialiniame tinkle paskelbė antradienį.

Juokaudama Liepa kreipėsi į Justiną: „Tu mūsų šeimoje kalbantis, papasakok.“ Pokštauti mėgstantis J.Jankevičius nepraleido progos pasidalinti sukurta istorija apie tai, kaip jo „Facebook“ paskirą užpuolė programišiai-teroristai.

„Problema ta, kad Talibano teroristai įsilaužė į mano anketą. Jau informavau smogiamąjį būrį „Aitvaras“, mes juos pagausim ir kaltininkai bus nubausti. Mes buvome kibernetinės atakos aukos, bet skyrybų nebus, ką teroristas sujungė, „Facebook“ teneišskiria. Aš nesakau, kad Vitalijus Cololo užsakė šį išpuolį iš pykčio dėl to, kad iškrito“, – rimtu veidu sakė Justinas ir pridūrė, kad sielos gilumoje žinojo, kad su Liepa draugauja nuo mažens.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius