Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Jankevičius po patirtos avarijos: „Visi esame sveiki, o tas svarbiausia“

Šeštadienį patirta avarija Vilniaus centre humoristą, laidų vedėją Justiną Jankevičių privertė nemenkai išsigąsti ne tik dėl savęs, bet ir kartu dėl vykusio trijų mėnesių jo sūnaus Leono. Kaip 15min pasakojo vyras, belieka džiaugtis, jog šeima liko be rimtesnių sužalojimų.
Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė
Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

15min primena, kad šeštadienį Justinas Jankevičius su šeima pateko į avariją. Automobilį vairavo jo mylimoji Greta, juo vyko ir jų vos trijų mėnesių sūnus. Abu automobiliai susidūrė prie Žaliojo tilto, laimei, didelės nelaimės išvengti pavyko. Vėliau J.Jankevičius su mylimąja ir vaiku buvo išvežti į ligoninę patikrai.

Vakare, niūrioms nuotaikoms po įvykio aprimus, 15min susisiekė su pačiu humoristu. Jis neslėpė džiaugsmo, jog didelių sužalojimų patirti neteko. „Viskas tvarkoje, visi esame sveiki, o tas svarbiausia“, – kalbėjo vyras.

Paklaustas, kaip ši avarija apskritai įvyko ir kieno kaltė tai buvo, humoristas teigė, jog visa tai aiškinasi policija, vyksta tyrimas. „Mes patys važiavome per žalią, o išėjo, kaip išėjo“, – neslėpė jis.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Mama tapusi J.Jankevičiaus mylimoji G.Mikalauskytė sužibo ant raudono kilimo
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Mama tapusi J.Jankevičiaus mylimoji G.Mikalauskytė sužibo ant raudono kilimo

Kaip pasakojo J.Jankevičius, smūgis abiems automobiliams susidūrus buvo tikrai nemažas. Dėl to pora nusprendė iškviesti greitąją pagalbą mažamečiam sūneliui.

„Leonas buvo kėdutėje, bet buvo stiprus smūgis, tai pasidarė baisu dėl jo kaklo ar galvos – juk trijų mėnesių vaikas dar laikosi labai nestabiliai. Bijojome, kad jam kas nebūtų atsitikę. Bet medikai apžiūrėjo, Leonas sveikas, dabar žiūrėsime, kaip viskas bus. Bandome migdyti“, – sakė humoristas.

Vyras neslėpė, jog nesitikėjo, kad ši patirtis jam sukels tokias baisias emocijas.

„Pakliūti į avariją su vaiku automobilyje, pasirodo, yra labai baisu. Visa laimė, kad Greta labai puikiai tvarkosi su stresu. Iš karto abudu kibome už Leono, išsikvietėme greitąją pagalbą“, – apie operatyvų tvarkymąsi pasakojo jis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jankevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jankevičius

Tiesa, savo reakciją į stresinę situaciją Justinas įsivertino 8 balais iš 10-ies.

„Pasimečiau, bet po to viską padarėme labai gerai. Nėra kada bijoti, kai matai, kad vaikui reikia pagalbos. Veiki automatiškai“, – tėvystės rūpesčiais dalijosi laidų vedėjas.

J.Jankevičius taip pat nepraleido progos padėkoti tiems, kurių pagalba avarijai įvykus buvo itin reikalinga.

„Labai dėkojame tiek pareigūnams, tiek medikams, visi jie dirbo operatyviai. Ačiū Dievui, nebuvo jokių rimtesnių sužeidimų, viskas atsipirko išgąsčiu“, – pokalbį užbaigė pašnekovas.

Portalas primena, jog Greta Mikalauskytė ir J.Jankevičius apie pasaulį išvydusį sūnų pranešė sausio 15 dieną. „Labai faina, labai džiaugiuosi“, – gerų emocijų tuo metu neslėpė humoristas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

Sūnui Justinas ir Greta davė Leono vardą. Pasiteiravus, kodėl berniuką nutarė pavadinti būtent taip, Justinas pasakojo, kad tą nulėmė kelios aplinkybės.

„Pirma, labai gražus vardas. Be to, tai nėra pirmasis Leonas Jankevičius, mano giminėje jau yra jų buvę. Ir Gretai jis labai patiko, todėl kitų variantų net nebuvo. O ir kai mes jį jau pamatėme, buvo aišku, kad jis tikrai Leonas. Labai jam tinka“, – pasidžiaugė J.Jankevičius.

Dar prieš kurį laiką 15min susisiekus su Greta Mikalauskyte, ji juokavo, kad pasikeitusios kūno formos tėra „ramesnio gyvenimo pasekmė“.

Visgi po kurio laiko Greta naujienos nebeslėpė. Mergina atskleidė, kad kartu su Justinu Jankevičiumi ketina susilaukti pirmagimio.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

„Taip, aš laukiuosi. Vis dėlto daugiau detalių kol kas nenoriu atskleisti“, – sakė Greta.

Justinas ir Greta kaip pora pirmą kartą pasirodė 2016-aisiais vasaros pabaigoje vykusiame TV3 naujojo sezono pristatyme. Ji su Justinu dar iki artimų santykių buvo pažįstami kaip kolegos.

Justino Jankevičiaus ir Gretos Mikalauskytės gyvenimo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius