Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Justino Jaručio rokenrolas „aklosiose perklausose“: erotiška energija ir sudaužyta scena

Savaitgalį Palangos sporto centre prasidėjo šeštojo „Lietuvos balso" projekto sezono „aklųjų perklausų" filmavimai. Per pirmas dvi dienas mokytojai jau spėjo perklausyti beveik šimtą balsų ir tarpusavyje kovoti dėl geriausių atėjimo į jų komandą.
Justinas Jarutis
Justinas Jarutis / „Lietuvos balso“ nuotr.

Geriausio balso paieškos tęsiasi, o mokytojų kėdėse sėdinčių Ingos Jankauskaitės, Donato Montvydo, Leono Somovo ir Justino Jaručio kova dėl geriausių atėjimo į jų komandą dar tik įgavo pagreitį.

Mokytojų kėdes užėmę trys vyrai vos tik prasidėjus filmavimams užvirė tikrą kovą, o Leonas su Donatu pripažino, jog prie jų prisijungus Justinui, ši kova peraugo į rimtą mūšį dėl bandymo surinkti galingiausių balsų komandą.

Pirmą kartą į mokytojo kėdę atsisėdęs Justinas Jarutis netruko perprasti žaidimo taisykles – jis prisivilioti geriausius balsus stengiasi ir pažadais ir dovanomis.

„Lietuvos balso“ nuotr./Justinas Jarutis
„Lietuvos balso“ nuotr./Justinas Jarutis

Dėl geriausių balsų, kuriems atsisuko visi keturi mokytojai Justinas Jarutis pasiruošęs pažadėti daug – naujasis mokytojas juos vilioja pasiūlymais įrašyti bendrus kūrinius, drauge išleisti albumus, o dėl įspūdingo vokalo atlikėjo, kurį Donatas Montvydas pavadino geriausiu vyrišku vokalu „Lietuvos balso" istorijoje, Justinas Jarutis nieko nelaukęs bėgo į sceną ir į rankas įbruko savo mūvėtus žiedus.

Būtent dėl šio dalyvio, energija trykštantis Justinas Jarutis, su tokia jėga šoko nuo kėdės, jog suskaldė „Lietuvos balso" sceną, tad projekto komanda privalėjo daryti pertrauką ir surinkti dužusias scenos plokštės šukes, bei pakeisti ją į naują.

O štai prisivilioti moterišką dalyvių auditoriją naujasis projekto mokytojas pasitelkė ir šiek tiek kitokius ginklus.

„Lietuvos balso“ nuotr./Justinas Jarutis
„Lietuvos balso“ nuotr./Justinas Jarutis

„Jūs tokiu seksualiu balsu kalbat, taip viliojat mane ir skleidžiat erotišką energiją",- susigėdusi kalbėjo scenoje stovinti dalyvė, kurią Justinas bandė užhipnotizuoti prislopinto balso tembru iš jo lūpų sklindančiais pažadais. Savo vyriškus kerus naujasis mokytojas bandė skleisti ir su kitomis įspūdingo vokalo savininkėmis.

Kokius dar „ginklus" per „akląsias perklausas" pasitelks naujasis projekto mokytojas Justinas Jarutis ir į kokį lygį peraugs mokytojų kova paskutinę filmavimo dieną, visi norintys gali išvysti gyvai jau rytoj Palangos sporto centre įvyksiančioje paskutinėje „aklųjų perklausų" filmavimo dienoje.

„Lietuvos balso“ nuotr./Justinas Jarutis
„Lietuvos balso“ nuotr./Justinas Jarutis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius