Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinui, Gediminui ar Leo prireiks vestuvinės suknelės?

Iki Valentino, įsimylėjėlių dienos, dar liko daugiau nei dvi savaitės, bet TV3 laidoje „3-ias butas“ jau šį antradienį 20.30 val. pakvips vestuvėmis. Vienas televizinio buto šeimininkų artimiausioje laidoje apsivilks nuotakos suknelę.
Leo
Leo / TV3 nuotr.

Visa tai – iš begalinės meilės laidos žiūrovams. Šie turi privilegiją tiesiogiai daryti įtaką „3-io buto“ scenarijui, kaskart pateikdami buto gyventojams kokią nors užduotį, o vėliau interneto puslapyje www.tv3.lt/3butas balsuodami, kuriam iš laidos šeimininkų tai privalu įvykdyti.

Užduotys įgyvendinamos rubrikoje pavadinimu „Linksminančios aplinkybės“. Bet šįkart laidos vyrams gresiančios aplinkybės juos pačius mažai linksmina.

Praėjusioje laidoje buvo paskelbta, kad kas nors iš vedėjų turės visą laidą vilkėti baltą nuotakos suknelę su nuometu. „3-io buto“ dailioji lytis – Skaiva, Aistė ir Jurga – į tai numojo ranka. O štai vyrai sunerimo: akivaizdu, kad vestuvine suknele turės puoštis kas nors iš jų. Tik kuris: Justinas, Gediminas ar Leo?

Šiuo metu visi trys paslapčia ragina savo bičiulius kuo daugiau balsuoti už kitus du kandidatus vilkėti suknelę. Štai ir paaiškės, kuris iš jų turi daugiausia draugų…

„Linksminančių aplinkybių” balsavimas vyksta itin aktyviai. Jau dabar yra užregistruota per 2 tūkstančius balsų ir įdomiausia – visi „3-io buto“ vyrai vienas nuo kito atsilieka labai mažu skirtumu. Verda nuožmi kova!

Be baltos nuotakos, ateinantį antradienį žymaus buto gyventojai ir svečiai kalbėsis itin pikantiška tema – apie neblėstančią jaunystę, grožio paslaptis ir naujausias jos išsaugojimo technologijas.

Kam naudojami aukso siūlai ir auksinis vanduo, sužinosite „3-iame bute“ antradienį, vasario 2 dieną, 20.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius