-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinui Jankevičiui ir Liepai Mondeikaitei „Žvaigždžių duetuose“ negelbėjo net humoras – komisija nepagailėjo šiurkščios kritikos

Antradienio vakarą LNK studijoje filmuota „Žvaigždžių duetų“ laida, dedikuota „Eurovizijos“ konkursui – projekto dalyviai filmavimo metu įkūnijo daugiausia dėmesio sulaukusius Europą užkariavusio muzikinio konkurso dalyvius. Vieną įsimintiniausių eurovizinių dainų scenoje atliko Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė, tačiau jųdviejų pastangos nuėjo veltui – komisijos nariai, kalbėdami apie pasirodymą, negailėjo šiurkščios kritikos.
Justinas Jankevičius ir Liepa Mondeikaitė
Filmavimo akimirka / Luko Balandžio nuotr.

Duetas scenoje perdainavo dar 2001-aisiais „Eurovizijos“ konkurse Graikijos atstovo Antique atliktą dainą „Die For You“, kurią vėliau perdainavo Rusijos popmuzikos grandas Filipas Kirkorovas. Būtent palyginimo su šia estrados žvaigžde ir neišvengė J.Jankevičius.

Projekto vedėjui Rolandui Vilkončiui paklausus komisijos narių, kuo skiriasi J.Jankevičius nuo F.Kirkorovo, atsakyti ryžosi profesorius ir Nacionalinės premijos laureatas Donatas Katkus. „Čia truputį dar šūdiniau. Kas šioje dainoje yra banalu, šiuo atveju buvo padėta ant lėkštutės“, – žodžių į vatą nevyniojo profesorius. 

Jam antrino ir žurnalistas Ramūnas Zilnys: „Nežinau, kieno buvo ši geniali idėja perversti kūrinį šitaip, tačiau jūs persistengėte. Po galais, atsisiųskite Filipo Kirkorovo dainos karaokės versiją už vieną dolerį ir atlikit ją čia.“

Aštrialiežuvis J.Jankevičius greitai sumojo, kaip atsikirsti – vaikinas komisijos nariui pasekė pasakėlę, kaip prarado savo paskyrą „Linkomanijoje“ ir jam atjungė internetą už piratavimą.

Nors J.Jankevičiaus humoras ir privertė komisijos narius nusišypsoti, aukštų balų porai vertintojai skirti nesiryžo.

Jūsų dėmesiui – Filipo Kirkorovo atliekamas hitas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius