-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinui Jankevičiui išvykus į JAV, Dileta Meškaitė TV3 eteryje pasirodys su nauju partneriu

„Nekantrauju kuo greičiau susitikti su naująja savo partnere žavingąja Dileta Meškaite. Iki šiol ją teko matyti tik televizijos ekrane,“ – sako šypsodamasis TV3 laidų vedėjas, aktorius, žiūrovų numylėtinis Džiugas Siaurusaitis, nuo liepos 8-osios stosiantis prie vasaros projekto „Žiūrėk! Geras!“ vairo. Iki šiol su TV3 žiūrovais Dileta sveikinosi drauge su Justinu Jankevičiumi.
Dileta Meškaitė ir Justinas Jankevičius
Dileta Meškaitė ir Justinas Jankevičius / TV3 nuotr.
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Dileta Meškaitė ir Džiugas Siaurusaitis
Justinas Jankevičius, Dileta Meškaitė ir Džiugas Siaurusaitis

„Man Džiugas labai patinka – kaip žmogus, kaip aktorius. Jis – tikrai labai charizmatiška asmenybė, o kultinio per TV3 rodomo animacinio serialo „Simpsonai“ be įspūdingo Džiugo balso išvis neįsivaizduoju. Esu laiminga, kad turėsiu galimybę mokytis iš tikro profesionalo!“ – susižavėjimo naujuoju partneriu neslepia Dileta.

„Vesdamas laidą „Be komentarų“, puikiai sutariau su kolegomis – su Sandra Daukšaite-Petrulėne ir su Algiu Ramanausku. Tikiu, kad ir dabar jokių problemų neiškils. Dileta – scenos žmogus, tikra profesionalė“, – komplimentų būsimai partnerei negaili TV3 senbuvis.

„Ar „Žiūrėk! Geras!“ laidas vesime trise? Kodėl gi ne. Tikrai gali būti, kad aš, Dileta ir Justas pasirodysime eteryje drauge,“ – intriguoja Džiugas.   

„Man humoro žanras tikrai nesvetimas. O ši laida kaip tik tokia – linksma, šmaikšti, dinamiška. Puikus vasariškas skanėstas visiems televizijos žiūrovams. Manau, kad vesti šią laidą bus tikrai smagu,“ – sako Dž.Siaurusaitis. Vasariškas TV3 projektas Džiugui ne naujiena – jis kuria ir įgarsina „Žiūrėk! Geras!“ linksmųjų namų vaizdelių tekstus.  

D. Meškaitės kolega J.Jankevičius mėnesiui išvyko į JAV, o pats Džiugas jau dalinasi įspūdžiais iš nepakartojamų atostogų Kenijoje: „Nacionaliniuose Kenijos parkuose pamatėme egzotiškiausių gyvūnų – liūtų, dramblių, hipopotamų, buivolų... Tik leopardo, deja, taip ir nepavyko sutikti.“

„Žiūrėk! Geras!“ – pirmadieniais−ketvirtadieniais, 19.50 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius