Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justui Jankevičiui „Šok su manimi“ projekte sunkiai sekasi atsikratyti vyriškojo prado

Praeitą TV3 sezoną Justas Jankevičius ne tik „Humoro klubą“ išgarsino, bet ir išgarsėjo pats. Tiesa, ne savo pavarde, o dabartinio seimūno Roko Žilinsko. Kiek po to ypač žymaus humoro vakaro jis stengėsi išsakyti savo mintis vis kitomis gyvenimiškomis temomis – Justo pasirodymo apie buvusį žinių vedėją niekas nepamiršo iki šiol.
 J.Jankevičius ir R.Židonytė
J.Jankevičius ir R.Židonytė / TV3 nuotr.

Tačiau neapsigaukite – „Šok su manimi“ projekte dalyvaus ne Rokas Žilinskas, o linksmasis Justas Jankevičius.

„Visų pirma tai manau, kad šokio porai reikėtų suvienodinti svorį. Man iškart parūpo žinoti, ar aš turėsiu dietos laikytis, ar mano partnerei teks priaugti vieną kitą dešimtį kilogramų. Aš manau, kad dešimt priaugti yra lengviau. Todėl laiko negaišdami prieikim prie kito klausimo“, – per pirmąjį susitikimą su konkurso kūrėjais savo pasiūlymus dėstė Justas.

Prieš pirmąsias treniruotes susipažinęs su savo šokių partnere Rasa Židonyte vaikinas juokavo, o po pirmųjų repeticijų įsitikino, kad profesionalūs šokiai reikalauja daug darbo ir vien humoru TV3 naujos laidos „Šok su manimi“ žiūrovų nepapirksi.

„Ko gero, visi žinome, kas labiausiai trukdo šokti visiems šokio aukštumų dar nepasiekusiems, pradedantiesiems šokėjams. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad ne vietoje nešiojami šeimyniniai deimantai buvo tik ledkalnio viršūnė. Tarkim, turėjau išmokti vaikščioti slidžiu parketu apsiavęs aukštakulniais vyriškais batais ir įsiteigti, kad pasistiebus įmantriai kraipyti užpakalį yra labai vyriška! Ir nors po kiekvienos pamokos keliaudamas namo atidžiai apžiūrinėju visus balkius ir skersinius, mintyse skaičiuodamas, kiek virvės prireiktų jiems pasiekti, tikiu, kad jeigu darbas sugebėjo medžių išguiti net tingines beždžiones, – tai sugebės ir mane“, – optimizmo nepraranda Justas.

Nepakartojami šokiai su linksmybėmis, intrigomis ir spalvingais pasirodymais – jau nuo rugpjūčio 24-osios!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius