Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

K.Meschino prabilo apie santykius su OG Version: „Žinojome, kad aukoju reputaciją“

Kurį laiką interviu žiniasklaidai dalyti vengusi viena populiariausių nuomonės formuotojų Karolina Meschino atvėrė širdį 15min laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“. Socialinių tinklų žvaigždės gyvenimas dabar sukasi apie metų pradžioje gimusią dukrą Isabelle, nuosavų namų kūrimą ir verslą. Nors šiuo metu Karolina išgyvena džiaugsmingą periodą, ji neslepia, kad dar prieš kurį laiką sprendimo susilaukti vaiko daug kas nesuprato. „Pas mus meilė buvo išprotėjusi“, – neslepia K.Meschino.

Dauguma K.Meschino sekėjų yra pripratę kasdien sulaukti nemažai turinio, kuriame matyti, ką ji veikia, ką valgo ar su kuo susitinka. Vis dėlto pati Karolina atskleidžia, kad yra tam tikras laikas, kai telefono neima į rankas.

„Galite pastebėti, kad savaitgaliais pas mane turinio būna mažiau. Kai vyksta gražiausios gyvenimo akimirkos, aš nekeliu storių, – tikina K.Meschino. – Tačiau visada norisi duoti turinio savo žiūrovams tam, kad išlaikyčiau jų susidomėjimą. Man tikrai nėra sunku per 24 valandas du kartus išsitraukti telefoną ir nufilmuoti picą, kurią valgau.“

Neretai svarstoma, ką šiandieninės nuomonės formuotojos darytų, jei staiga dingtų socialiniai tinklai – ar jos vis dar turėtų veiklų ir būtų žinomos? Karolina įsitikinusi, kad ji tikrai neprapultų.

„Baigiau studijas, kalbu penkiomis kalbomis, esu mama, verslininkė“, – šypsosi K.Meschino.

Šių metų pradžioje dukros susilaukusi Karolina atskleidžia, kad tai jai yra itin jautri tema, kadangi jaučiasi neįtikėtinai laiminga. Vis dėlto dėl sprendimo susilaukti pirmagimės, nuomonės formuotoja sulaukė nemažai kritikos, mat su mylimuoju Dominyku Ježeriu-OG Version draugavo tik kelis mėnesius.

„Nemėgstu planuoti, bet vaiko mes su Dominyku labai norėjome. Kai priėmėme sprendimą būti kartu, žinojome, kad jis aukoja karjerą, draugus, o aš – savo reputaciją, tad jeigu būsime, tai būsime rimtai, – pasakoja K.Meschino. – Mums nuo pat pradžių atrodė, kad vaikas turi gimti meilėje, o pas mus meilė buvo išprotėjusi.“

Anot Karolinos, jiedu su Dominyku susilaukti vaiko ėmė bandyti po trijų mėnesių draugystės, o netrukus jiems pavyko.

„Isabelle buvo labai norėta ir planuota, – tikina K.Meschino. – Daug kas mūsų nesuprato, mano tėvai anksčiau laikėsi požiūrio, kad iš pradžių turėtų būti santuoka, o tik paskui vaikas. Tačiau kai jie sužinojo, be galo džiaugėsi, ir mano mama dabar kiekvieną dieną Dominykui dėkoja.“

Nerijaus Kuzmicko nuotr./Karolina Meschino ir Dominykas Ježerys pakrikštijo dukrą
Nerijaus Kuzmicko nuotr./Karolina Meschino ir Dominykas Ježerys pakrikštijo dukrą

Karolina neslepia, kad gimus vaikui, viskas pasikeičia, o iš pradžių jai prie to priprasti buvo itin sunku. Vis dėlto su laiku influencerė jaučiasi vis stipresnė, labiau pasitiki savimi ir yra įsitikinusi, jog gali viską.

„Pirmą mėnesį man prasidėjo paranoja ir panikos priepuoliai – atrodė, kad vaikui kas nors atsitiks, jis uždus su antklode, užsprings... Ji atrodė labai trapi. Nesupratau, kaip visą gyvenimą iki mirties turėsiu pasirūpinti, kad jai viskas būtų gerai“, – sako K.Meschino.

Rūpintis dukryte Karolinai itin padeda Dominykas, kuris pirmas išmoko, kaip reikia nuprausti, perrengti, pakeisti sauskelnes, o vėliau parodė, kaip tą daryti, ir savo mylimajai.

„Čia yra mūsų vaikas ir mes kartu jį auginame, – tikina K.Meschino. – Iš vienos pusės, man pasisekė, kad buvo atliktas cezario pjūvis, nes pirmas tris dienas gulėjau lovoje, negalėjau atsikelti, tad Dominykas rūpinosi dukra.“

Čia yra mūsų vaikas ir mes kartu jį auginame.

Gimus vaikui, laiko rasti tik sau ir mylimajam gali būti kiek sunkiau, tačiau Karolina stengiasi nepamiršti jųdviejų su Dominyku santykių bei vis ieško akimirkų sau.

„Man pasisekė, kad aplink turime tiek žmonių, kurie pešasi, kad pabūtų su Isabelle. Būna, kad kartą per savaitę paliekame vaiką nakčiai ir pasiimame ryte – tuomet turime romantišką vakarą dviese, – pasakoja K.Meschino. – Santykiai, kas be ko, pasikeitė. Mes daugiau pykstamės, su manimi yra sunkiau, nes dažniau kimbu, mane kas nors nervina.“

Neseniai dukrytę pakrikštijusi Karolina juokdamasi sako, jog šventė buvo tarsi vestuvių repeticija, kadangi ši išėjo kur kas didesnė, nei planavo. Vis dėlto pora vestuvių kol kas dar neplanuoja.

„Anksčiau man buvo svarbu, kad Dominykas pasipirštų, bet gimus vaikui, viskas pasikeitė – man dukra svarbiau už žiedą ar santuoką. Bet kokiu atveju, esame surišti visam gyvenimui, – teigia K.Meschino.

– Žinoma, norėčiau vestuvių, mes dažnai apie tai pasikalbame. Tačiau esame jauni dirbantys žmonės, ką tik gavome paskolą butui, nusipirkome automobilį, turiu biurą su darbuotojomis, o vestuvėms reikia daug pinigų. Vieną dieną, kai galėsime sau tą leisti, jos turėtų įvykti.“

Pati Karolina yra pripratusi prie nuolatinio aplinkinių dėmesio, tačiau gimus dukrai, ji atsitiktinių žmonių kišimosi nebetoleruoja, tad ne kartą yra smalsuolius sudrausminusi.

„Pirmus tris mėnesius, kai nerodžiau dukrytės, mane terorizavo, grasino baisiausiais dalykais. Mano mama buvo išėjusi su Isabelle į miestą, o grįžusi sakė, kad niekada daugiau to nedarys, nes žmonės lindo į vežimą fotografuoti. Man tai yra šlykštu“, – neslepia K.Meschino.

Visą pokalbį su K.Meschino žiūrėkite įraše:

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų“. K.Meschino: „Buvau persekiojama, man grasino ir slapta fotografavo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius