Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviškoji deivė: įkvėpta garsių pasaulio moterų K.Meschino surengė nėščiosios fotosesiją

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino skaičiuoja paskutinius nėštumo mėnesius. Ta proga moteris su sekėjais pasidalijo akį traukiančia nėščiosios fotosesija, kurią įkvėpė vienos garsiausių pasaulio moterų – dainininkės Beyonce, Cardi B, aktorė Zendaya.
Karolina Meschino, Beyonce
Karolina Meschino, Beyonce / Asmeninio albumo nuotr.

Naujausioje fotosesijoje Karolina Meschino ištikimiausius gerbėjus pritrenkė neįtikėtinu išradingumu – atvirai nėščiosios pilvą demonstruojanti moteris nuotraukose primena lietuviškąją dievaitę.

Panašu, kad prie moters įvaizdžio buvo daug padirbėta. Karoliną nuotraukoje galima pamatyti su puriais garbanotais plaukais, rankų darbo apatiniu trikotažu ir akcentu tapusiais auksiniais lapeliais.

Netrukus po nuotrauka pasipylė moterį giriantys komentarai. Sekėjai negailėjo Karolinai pačių gražiausių žodžių – juk fotosesija išties pritrenkianti.

„Neturiu žodžių, kaip gražu!“ – pakomentavo Viktorija Siegel. Šalia jos buvo galima išvysti ir kitų garsių žmonių pagyras – Justino Jaručio, Ericos Jennings, Jessicos Shy bei dar daugelio kitų.

Beje, šią fotosesiją socialinių tinklų žvaigždė sugalvojo įkvėpta dainininkių Beyonce, Cardi B, aktorės Zendaya.

„Įkvėpimas fotosesijos, kur buvau su savo svajonių garbanotais plaukais“, – socialiniame tinkle rašė K.Meschino.

Prieš trejus metus Beyonce gerbėjus nustebino gėlėmis puošta fotosesija – apnuoginusi nėščiosios pilvą pademonstravo netrukus gimsiančius dvynius Rumi ir Sir.

„Mes norėtume pasidalinti savo meile ir laime. Mes buvome palaiminti du kartus. Esame nepaprastai dėkingi, kad mūsų šeima pagausės dar dviem nariais, ir dėkojame už jūsų gerus palinkėjimus“, – socialiniame tinkle žinią apie dvynukus tąkart pranešė Beyonce.

Panašia nuotrauka prieš dvejus metus pradžiugino ir atlikėja Cardi B. Tuo metu, kai penktą mėnesį po širdimi nešiojo dukrą Kulture Kiari Cephus, moteris pasidalijo nėščiosios fotografija.

15min primena, kad apie nėštumą K.Meschino ir jos mylimasis Dominykas Ježeris-OG Version pranešė liepos mėnesį savo socialinių tinklų paskyrose.

Mergina neslėpė, kad nėštumą bandė kurį laiką slėpti, tačiau patikino, kad kartu su Dominyku yra be galo laimingi, jog dar šiemet sūpuos pirmagimį.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate, tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet išėjo gan juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise“, – rašė K.Meschino.

Netrukus jaukia nuotrauka, kurioje taip pat matyti nėštukės pilvukas, pasidalijo ir pats merginos mylimasis Dominykas Ježeris. Po nuotrauka vaikinas paliko reikšmingą žinutę: „Family first“ („Šeima pirmiausia“).

TAIP PAT SKAITYKITE: Tėvais tapsiantys Karolina Meschino ir OG Version įsigijo pirmus bendrus namus

TAIP PAT SKAITYKITE: Ilgai laikyta paslaptis išaiškėjo: Karolina Meschino išdavė, kas gims

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius