Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką dizainerė Daiva Urbonavičiūtė nupieštų vaikų globos namuose?

Prie „Lietuvos ryto“ TV laidos „Išjunk siurblį“ labdaringo aukciono šį šeštadienį nusprendė prisidėti žinoma dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Dovanodama šiam projektui savo sukurtą rankinę menininkė vylėsi, kad ji sudomins laidos žiūrovus ir paskatins kilniam tikslui aukoti dar daugiau pinigų.
Daiva Urbonavičiūtė
Daiva Urbonavičiūtė / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.

Už aukcione surinktas lėšas Vilniaus 2-uose vaikų globos namuose bus įrengta saviraiškos klasė, kurią jau suprojektavo Vilniaus dailės akademijos interjero dizaino katedros studentai. Daiva Urbonavičiūtė panoro dalyvauti šio kabineto atidaryme ir pati ką nors nupiešti vaikams.

Laidoje iškelsime aktualų klausimą kiekvienam, panorusiam švenčių proga papuošti savo namus. Kas geriau? Ar nukirsta eglutė, ar miško puošmena auganti vazone? O gal būt puansetija, kuri mus džiugins iki pat pavasario, ar floristų kūrinys? Į šiuos klausimus atsakymus pateiks miškininkai, gėlininkai, dekoratoriai ir praeiviai gatvėje.

Taip pat priminsime senovinius Kalėdų papročius ir išgirsime kalėdotojų giesmes.

Šį šeštadienį laidoje „Išjunk siurblį“ stebėsime jau paskutiniąją dekoratorės Judrės dekupažo pamokėlę, kurioje mokysimės pasigaminti kalėdinę žvakę ir šventinius žaisliukus.

Scenoje savo balsą dovanos ir apie artėjančias šventes dainuos Ezgidijus Sipavičius, astrologines naujienas praneš Vaiva Budraitytė, o gerą nuotaiką dovanos ir savaitgalio spaudą apžvelgs laidos vedėjai Jovita Valeikaitė ir Paulius Skučas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius