Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką tik ištekėjusi aktorė Marija Chlebopaševaitė-Vaidilė laukiasi pirmagimio

Gruodžio viduryje susituokę aktorė Marija Chlebopaševaitė-Vaidilė ir „Tubes International“ pardavimų vadybininkas Kęstutis Vaidila jau visai netrukus džiaugsis ypatingu klegesiu. Serialuose išgarsėjusi žinoma moteris laukiasi pirmagimio.
Marija Chlebopaševaitė ir Kęstutis Vaidila
Marija Chlebopaševaitė ir Kęstutis Vaidila / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Džiugia žinia aktorė pasidalijo feisbuke. Jautrų tekstą apie užgimusią gyvybę lydėjo ir fotosesijos akimirka.

„Esu neapsakomai dėkinga Visatai už šią dovaną. Su daugybe kilusių klausimų atėjo dar daugiau atsakymų... Apie tai, kas, iš tikrųjų, svarbu šiame gyvenime ir, kas visai nėra svarbu, o tik buvo dėl kažkokių neaiškių priežasčių sureikšminta ir susvarbinta... Viskas, kas natūralu, tas tikra", – rašė moteris.

Kaip rašė Marija, jai suteikta privilegija ir galimybė išnešioti savyje vaikelį – pati tikriausia, daugiau į nieką kitą nepanaši.

„Ir kol tu to nepatiri, suvokti tai, kad ir labai norėtumei, yra beveik neįmanoma... Čia vienas iš tų dalykų gyvenime, kurio neįmanoma suprast nepatyrus...Jeigu per moterį gali ateiti nauja gyvybė, ji neginčytinai yra antra po Dievo", – rašė aktorė.

Ieva.passion Photography nuotr./Marija Chlebopaševaitė – Vaidilė
Ieva.passion Photography nuotr./Marija Chlebopaševaitė – Vaidilė

Auksiniais žiedais būsimi sutuoktiniai apsikeitė Vilniaus santuokų rūmuose. Ir, žinoma, kaip pridera – su visomis apsaugomis priemonėmis. Kai kam galėtų atrodyti, kad tokiu nelengvu laikotarpiu ne kiekvienas norėtų tuoktis. Tačiau ne Marija su Kęstučiu. Pora atvirkščiai mano, kad dabar yra būtent toks laikas, kai meilę reikia švęsti nieko nelaukiant.

„Gyventi reikia čia ir dabar. Ypač šiais į istoriją įeinančiais laikais. Nors dėl pasaulinės pandemijos fiziškai gyventi laisvai negalime, bet širdyse galime būti laisvi, mylėti ir dar labiau vertinti, saugoti vienas kitą. Meilę reikia švęsti nieko nelaukiant. Ir sakant, kaip stipriai vienas kitą mylime.

Mes su vyru pasižadėjome eiti kartu gyvenimo keliu iki pat galo. Kad ir kas benutiktų. Kad ir kokia corona už lango siaustų“, – 15min pasakoja neseniai „taip“ ištarusi Marija Chlebopaševaitė-Vaidilė.

Marijos Chlebopaševaitės-Vaidilės ir Kęstučio Vaidilos vestuvės – 15min galerijoje:

Aktorė sako, kad šiuo laiku vestuvės ne tik įdomesnės, bet dėl ribojimų sukelia tam tikro žavesio, savotiško subtilumo, slaptumo bei jaukumo. O ir jų vaikams, kaip sako pati Marija, bus ką papasakoti. Juk būtent šiuo laiku niekam nieko nereikia įrodyti.

„Tėvai susituokė tokio pasaulinio įvykio, persmelkto baimės laikotarpio metu. Ir jie dar labiau mylėjo, ir tikėjo, kad viskas bus gerai“, – apie tai, ką sakytų savo vaikams, pasvajoja M.Chlebopaševaitė-Vaidilė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius