-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ką vaikino kūno kalba gali pasakyti apie jo asmenybę

Daugelis vaikinų toli gražu ne visada mėgsta atskleisti savo jausmus ar mintis, todėl neretai gali praeiti nemažai laiko, kol iš tiesų pradėsite pažinti savo vaikino charakterį.
Porelė paplūdimyje
Porelė paplūdimyje / Photos com. nuotr.

Tačiau pasirodo, kad tai padaryti galima ir kiek greičiau, apie vaikino charakterį ir jo jausmus daug ką gali pasakyti jo kūno kalba.

Norėdamos sužinoti, kokia jūsų vaikino asmenybė ir jo slapti norai, peržvelkite šį, tinklalapyje cosmopolitan.com pateiktą straipsnį, kuriame patyrę žmonių elgesio ekspertai analizuoja vaikinų sugebėjimus siekiant artumo ir už to slypinčius jų norus.

Jis prisitraukia jus prie savo krūtinės

Nors šis vaikinas nori parodyti, kad yra kietas vyrukas, iš tiesų jis yra tikras švelnumo įsikūnijimas. „Prisitraukdamas jus arčiau savo širdies vaikinas simboliškai bando jums parodyti, kad jis yra prie jūsų prisirišęs, – aiškina bendravimo ekspertė Audrey Nelson. – Taip pat, laikydamas jus prie savo krūtinės, jis kartu parodo, kad yra pasiruošęs jumis pasirūpinti.“

Tokio tipo vaikinams nepaprastai svarbu rūpintis savo mergina ir visiškai nesvarbu, kaip jis tą rūpestį išreiškia: ar pakabina lentyną, ar sutvarko vamzdžius, ar padaro masažą po sunkios darbo dienos.

Jam patinka gulėti apsikabinus

Toks vaikinas, anot A.Nelson, labai mėgsta glaustytis, todėl nenuostabu, kad jam santykiuose didelę reikšmę turi ir seksas.

„Tokiam vaikinui labai patinka jausti savo merginą arti savęs. Vis dėlto nors jam ir patinka myluotis, toks vaikinas retai išdrįsta išreikšti savo emocijas. Todėl nesitikėkite meilių žodžių, verčiau pasikliaukite jo skleidžiamais kūno signalais: atkreipkite dėmesį į jo gestus ir veiksmus, o ne į vaikino žodžius“, – pataria elgesio ekspertė.

Jis dažnai padeda galvą jums ant kelių

Jei esate iš tų merginų, kurioms patinka rūpintis savo vaikinu, galite džiaugtis – laimėjote aukso puodą. „Vyrai, kurie renkasi šią poziciją, dažniausiai būna šiek tiek reiklūs santykiuose. Tačiau ne blogąja prasme – jie ieško tokių merginų, kurios juos priverstų geriau jaustis, – aiškina Peteris A.Andersenas, San Diego universiteto profesorius. – Tokie vaikinai taip pat visiškai nesibodi savo emocijų, yra labai jautrūs ir niekuomet nebijo pasidalyti savo mintimis su mergina. Tokio tipo vaikinas visuomet bus pasiryžęs kaip nors jus pradžiuginti.“

Jis dažnai apglėbia jus ranka

„Jeigu vaikinas jus apglėbia tik viena ranka, tai tikrai nėra labai intymus gestas. Tai verčiau meilės išraiškos trupinėlis – jis daro tai, kas būtina glaustymuisi, tačiau visiškai nebando prisitaikyti prie jūsų ar įsitaisyti patogiai“, – tikina P.Andersenas.

Tačiau, anot profesoriaus, yra ir geroji žinia – tokie vaikinai supranta, kad artimas kontaktas yra jums reikalingas, ir gerbia jūsų poreikius tiek, kad prisiglaustų arčiau, net jei tai daro tik iš poreikio. Vis dėlto tai reiškia, kad toks vaikinas visuomet stengsis jus patenkinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius