Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kai aš mokyklą lankiau“: Merūnas Vitulskis su skautais išėjo išgyvenimo mokyklą

Prasidėjus naujiems mokslo metams miestų gatves užplūdo nauja mokyklinukų banga. Netrukus į pasirodymus Ispanijoje išvykstantis dainininkas ir operos solistas Merūnas Vitulskis (29) pirmosiomis rugsėjo dienomis prisiminė save mokyklos laikais ir su Žmonės.lt skaitytojais pasidalijo nuotraukomis iš asmeninio nuotraukų albumo.
Merūnas Vitulskis – anksčiau ir dabar
Merūnas Vitulskis – anksčiau ir dabar / Asmeninio archyvo / Žmonės.lt nuotr.

Žavingai vaikystes nuotraukose atrodantis Merūnas tikino, kad mama jam pasakojusi, esą būdamas mažas jis buvo labai ramus vaikas. „Ir nuotraukose matyti – sustingdavau lyg pozuodamas, nors man pačiam tada nebuvo aišku, kas vyksta ir ko taip ramu“, – juokėsi prisimindamas pirmąsias „fotosesijas“ atlikėjas.

M.Vitulskis tikino mėgęs būti mokykloje. „Mokykla man labai patiko, buvau aktyvus vaikas, nuolat dalyvavau užklasinėje veikloje. Ne tik organizuodavome įvairias šventes, bet ir buvau mokyklos seimelio narys“,  – sakė Kauno Vaižganto vidurinę mokyklą baigęs dainininkas. Jis, beje, net du kartus buvo nominuotas „Mokyklos patriotu“, o dabar yra šios mokyklos Garbės galerijos narys.

Asmeninio archyvo / Žmonės.lt nuotr./Merūnas Vitulskis (apačioje kairėje) mokyklos laikais
Merūnas Vitulskis (pirmas kairėje) mokyklos laikais

Vienas įsimintiniausių Merūno mokyklinių metų prisiminimų – su skautais praleistas laikas. Tuomet atlikėjas daug keliavo buvo vienas iš nedaugelio Lietuvos skautų, priklausančių Europos skautų asociacijai, su kuria ryšius palaiko iki šiol. „Į skautus mokykloje mane užverbavo draugas, buvo puiki patirtis. Gamtoje praėjau išgyvenimo mokyklą, sutikau daugybę puikių žmonių. Džiaugiuosi, kad ne veltui praleidau laiką kažkur gatvėse, bet išmaišiau visus Lietuvos miškus“, – pasakojo M.Vitulskis.

Beje, jis net galėjo pasigirti Europos skautų būrio vado pareigomis. „Kartais pagalvoju, gal reikėtų neformaliai grįžti į skautų gretas“, – svarstymais pasidalijo Merūnas.

Asmeninio archyvo / Žmonės.lt nuotr./Merūnas Vitulskis (antroje eilės antras ia deainės) mokyklos laikais
Asmeninio archyvo / Žmonės.lt nuotr./Merūnas Vitulskis (antroje eilės antras iš dešinės) mokyklos laikais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius