Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kai norisi geriau. Domus galerija” svečiuosis lietuvių krepšinio žvaigždžių namuose Maskvoje

„Mūsų gyvenimu čia visiškai pasirūpinta. Mums nuomoja butus, turim asmeninius vairuotojus, skraidome užsakytais lėktuvais ir gerai uždirbame“, – spausdamas ranką laidos kūrybinei grupei pareiškė Maskvos CSKA klube žaidžiantis Ramūnas Šiškauskas.
Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / TV3 nuotr.

Tačiau jau visai netrukus sūnaus susilauksianti sporto žvaigždė neslėpė ir tokio gyvenimo kainos: nuolatinių kraustymuisi, prie kurių kaskart vis sunkiau sekasi priprasti šeimai.

Kai viename elitinių daugiabučių kvartale apsaugininkai pakėlė užtvarą, TV3 žurnalistai pateko į tikrų tikriausią naujųjų rusų gyvenvietę. Aikštelėse preciziškai surikiuoti naujutėlaičiai automobiliai, kieme šmirinėjantys ginkluoti apsaugininkai ir kruopščiai prižiūrima teritorija išdavė, kad čia gyvena ne eiliniai asmenys. Viename iš prabangių būstų jaukiai įsikūręs kitas garsus Lietuvos krepšininkas Robertas Javtokas su šeima.

„Niekaip negaliu priprasti prie Maskvos ritmo, o ypač prie kamščių gatvėse. Kartą vakare su draugu važiavome vakarienės, o viskas baigėsi tuo, kad mašinoje praleidę tris valandas apsisukome ir grįžtant pakeliui užsukome į Makdonaldą“, – lietuviškai rusiško gyvenimo ypatumus atskleidė Robertas, kurio namuose taip pat tvyro antrojo kūdikio laukimo nuotaikos.

„Ne veltui sakoma, kad krepšinis – antra lietuvių religija, todėl mes nutarėme parengti išsamų reportažą apie tai, kaip mūsų krepšinio dievai gyvena Rusijos sostinėje, kur juos nubloškė karjera. Nors treniruočių ir rungtynių grafikas buvo itin įtemptas, vyrai šiaip ne taip surado mums po kelias valandas filmavimui“, – sako laidos vykdantysis prodiuseris Edvardas Žičkus.

Anot jo, TV3 žiūrovai išvys ne tik sportininkų namus, bet ir turės išskirtinę galimybę pasižvalgyti po garsiojo „Dinamo“ sporto komplekso užkulisius.

„Ten mus pakvietė ir tikru gidu po modernų sporto žvaigždžių kompleksą tapo Darjušas Lavrinovičius“, – intriguoja naujosios TV3 gyvenimo būdo laidos „Kai norisi geriau. Domus galerija“ kūrybinė grupė.

Išskirtinis pasakojimas apie Ramūno Šiškausko, Roberto Javtoko ir Darjušo Lavrinovičiaus pergales bei vargus Maskvoje – jau šį šeštadienį, kovo 7 dieną TV3 laidoje „Kai norisi geriau. Domus galerija“ 17.40 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius